Lányával évek óta nem beszél MC Hawer

Müller Rózsa újra kártyát vetett, ezúttal MC Hawer jövőjének járt utána. A jósnő szerint az énekesre házasság, egy újabb gyermek és unoka is vár, a mulatós sztár azonban nem tartja valószínűnek, hogy mindez bekövetkezik az életében. 33 évvel fiatalabb kedvesével ugyanis nem egyeznek jövőbeli terveik.

Rózsa ebben a hónapban az MC Hawer és a Tekknő formáció tagjának jövőjébe nyert betekintést.

„Azt látom, hogy nagyjából még egy évig grafikusként fogja keresni a kenyerét, utána viszont nem fogja győzni a fellépéseket társával, ezért visszaköltözik majd a fővárosba. A párkapcsolata terén van esély esküvőre és egy közös babára is, aki akár az unokájával egyidőben születhet majd. A szerelmi életében ugyanakkor azt is mutatják a kártyák, hogy kiéleződhetnek a párjával való ellentétek, amik még komoly problémákat okozhatnak a kettőjük között” – magyarázta Rózsa.

Továbbra is szeretne grafikusként dolgozni

Az 55 éves mulatós sztár nagyon megörült a koncertek hírének, hiszen már lassan egy éve kénytelen nélkülözni a színpadot.

„Nekem a zene a nagy szerelmem, és borzasztóan hiányzik az életemből. Nem mellesleg ezzel kerestem a kenyeremet is. Sajnos sose voltam egy spórolós típus, ezért anyagilag padlóra tett a fellépések megszűnése. Fel kellett adnom a fővárosi albérletem, mert már nem tudtam fizetni. Most a párom szüleinél élünk Kazincbarcikán, és elkezdtem egy új szakmát: grafikusként dolgozom. Nagyjából 15 éve tanultam meg, de eddig nem foglalkoztam vele, pedig nagyon élvezem, mert kiélhetem benne a kreativitásomat. A korlátozások feloldásával sem szeretném abbahagyni, úgy tervezem, hogy hétköznap dolgozom majd grafikusként, hétvégén meg megyek fellépni” – mondta az énekes, aki szeretne minél előbb visszaköltözni a fővárosba, párja azonban úgy tűnik, nem tart majd vele.

„Fanni a mindenem, sose szerettem még így senkit”

„Érdekes, hogy a jövőmben látható egy esküvő, mert Fannival pont most ér válaszúthoz a kapcsolatunk. Ő nagyon szeret itt Kazincbarcikán lakni, ideköti a családja, barátai és a munkája is. Én viszont Budapesten születtem és a zene is odaköt. A zenésztársam, a televíziós és rádiós megkeresések mind a fővároshoz kötnek, és sem anyagilag, sem fizikailag nem bírnám azt, hogy naponta 4-5 órákat utazzak fel meg vissza. Most azon vagyok, hogy minél több pénzt össze tudjak spórolni, és akár hitellel kiegészítve vegyek egy lakást Budapesten. A menyasszonyom viszont nem szeretne velem visszajönni, ezért felkészültem arra, hogy el kell őt engednem. Fanni a mindenem, sose szerettem még így senkit, – és szerintem már nem is fogok – de tisztában vagyok vele, hogy mit jelent az a 33 év korkülönbség. Ennek hosszútávon nincs sok jövője” – sóhajtott fel MC Hawer.

Az énekesnek unokát is jósoltak, amit ő nagy örömmel fogadna. „A fiamnál látok esélyt egy babára, mert már régóta boldog párkapcsolatban él kint Angliában. Vele tartom a kapcsolatot. Jól megértjük egymást, mert nagyon hasonlít rám. A lányommal viszont legalább 3 éve nem beszéltem. Többször kerestem őt, de se a hívásaimra, se az üzeneteimre nem reagál”- mesélte szomorúan az énekes.