Müller Rózsa: Családjáért tesz mindent Sztojka Tibi!

Sztojka Tibi

Müller Rózsa: Oltassa be magát!

„Tibor egy nagyon szimpatikus fiatalember, aki csak a befektetett munkában hisz – kezdte a Sztár Limonádénak Müller Rózsa. – Jó úton halad, hogy az álmait megvalósítsa, ő az a típus, aki sosem adja fel. Mindig újabb és újabb célokat tűz ki maga elé, rengeteget dolgozik azon, hogy valóság legyen belőlük. Épp azért megérdemli a sikert! Nála családcentrikusabb férfi kevés van, mindent őértük tesz. Ezért idén is mindent meg fog tenni, hogy még ismertebb, híresebb legyen, mint eddig. Azt látom, hogy ezen kívül az is vágya, hogy legyen még kényelmesebb háza, autója, mint eddig volt, hogy feleségével, három gyönyörű gyermekével kényelmesen meglegyenek. Ezért fog dolgozni, és lesz is sok munkája, ha vége ennek a fránya vírusnak, hamar betelik majd a naptára. Nem csak bír, szeret is dolgozni, ami jól fog jönni a vírus utáni időszakban, amikor újra kinyílnak majd a határok, mert azt látom, lesznek külföldi felkérései is. És tudjuk, ha egyszer egy üzlet beindul… Na, de a viccet félretéve, tényleg beindul a határon túli karrierje is hamarosan. De éppen ezért, és a családja védelmében nagyon fontos, hogy oltassa be magát!” – tanácsolta Müller Rózsa jósnőnk.

Sztojka Tibi: Szkeptikus voltam!

A háromgyermekes énekes egyszer egy fellépésén összefutott már egy jósnővel, de csak egy közös fotó készült. Nem is titkolja, hisz is, meg nem is ebben az ezoterikus jövőlátásban. De, amikor megkérdeztük, vessen-e kártyát neki Müller Rózsa, nem mondott nemet.

„Szkeptikus voltam, de Müller Rózsáról már sok jót hallottam – mondta lapunknak az énekes. – Amiket mondott a családomról, mind igaz. Nagyon fiatalok voltunk Zsanival, amikor összejöttünk, azóta született egy fiunk, meg két lányunk, és mondhatom, hogy harmonikus a családunk. A feleségemmel mindent meg szoktunk, meg tudunk beszélni, ami szerintem ritkaság manapság. Sok rossz kapcsolatot, válást látok a környezetemben, de mi tiszteljük, szeretjük egymást. Tényleg értük teszek mindent, hogy megadhassak mindent, amire szükségük van. A karrierem tavaly valóban beindult, új lemezem jelent meg, önálló televíziós műsort kaptam, szeretem csinálni. De mindez mit sem érne, ha nem lenne kivel megosztanom. Ha igaz, amit Rózsa mondott, és beindul a pályám külföldön is, akkor biztosan minden évben el fogok menni hozzá!” – tette hozzá a sármos énekes.