Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Páli Petra: Nem tervezünk gyereket - Sztárlimonádé

Páli Petra: Nem tervezünk gyereket

A Sztárjósda legutóbbi vendége Páli Petra volt. Müller Rózsa jóslata szerint az énekesnőre rengeteg fellépés, lakásfelújítás és gyermekáldás is vár a jövőben. Petra mindenre lát esélyt a babán kívül, férjével ugyanis nem terveznek gyermeket, számukra a két mentett kutyusok jelentik a családot.

„A kártyák szerint az elmúlt időszak nehézségei után Petrára nagyon sok fellépés és zenei munka vár, de érdemes odafigyelnie arra, hogy kikkel dolgozik együtt és mit vállal el. A mostani helyzet után mindenképp fontos, hogy legyenek tartalékai. Látok még egy közelgő lakásfelújítást vagy vásárlást, de az biztos, hogy egy megújult otthonban fog élni, ahová néhány éven belül akár egy kisbaba is érkezhet” – jövendölte Müller Rózsa.

Az énekesnő igyekszik megfogadni a tanácsokat

„Ez a covid helyzet lelkileg nagyon megviselt, hiányzott a közönség, és persze anyagilag is megéreztem a koncertek hiányát. A férjem fogorvos, Veszprémben van egy magánrendelője. A járvány alatt letettem a dentálhigiénikus vizsgát, és amikor lehetett, mellette dolgoztam. Sváb származású nőként számomra mindig is fontos volt, hogy legyen tartalékom és biztos bevételem, amolyan jéghátán is megélek típus vagyok. Egész életemben nagyon figyeltem arra, hogy spóroljak, ez ezután sem lesz másképpen” – kezdte Petra, akinek szerencsére egyre több fellépése van lekötve a nyárra.

Az énekesnő a kényszerpihenőt is igyekezett hasznosan tölteni és belekezdett egy házfelújításba.

„Érdekes, hogy a jóslat is említette a lakásfelújítást, mert ténylegesen ezt csináljuk most. Siófokon a nagybátyám részéről örököltünk egy házat, azt csinosítgatjuk. A pandémia ebből a szempontból jól jött, mert volt időnk ezzel foglalkozni. Nagyon szeretek régi bútorokat helyrehozni, most éppen a nagybátyám nagymamájának a szekrényét renoválom. Az a tervünk, hogy a budapesti lakhelyünk mellett a Balatonon is kialakítunk bázist, ami a férjem rendelőjéhez is jóval közelebb van.

„Szóba került az örökbefogadás is”

Petrának Rózsa gyermekáldást is jövendölt, erre azonban az énekesnő nem sok esélyt lát. „Nem tervezünk gyermeket. Többször beszéltünk már erről, szóba került az örökbefogadás is lehetséges opciónak, de úgy érezzük, az életünk így is kerek. Persze ha mégis úgy alakulna, hogy jön egy baba, mi annak is örülnénk. Az egész családom nagy állatvédő, nekünk is van két mentett kutyusunk, ők a mi szőrös gyerekeink” – mosolygott Petra.