Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Sláger Tibó: A hitem segített a gyógyulásban - Sztárlimonádé

Sláger Tibó: A hitem segített a gyógyulásban

Legutóbb Sláger Tibónak jósolt Müller Rózsa. A kártyák szerint hosszú, boldog élet, szakmai sikerek, sok utazás és egy kecsegtető külföldi ajánlat is vár majd a sztárra. Az énekes örül, hogy ennyi pozitív dolog történik majd vele a jövőben, de abban már most biztos: bármilyen lehetőség is éri, nem szeretné elhagyni Magyarországot.

„Tibóra hosszú élet vár, ami tele lesz szakmai sikerekkel és sok utazással. Rengeteg remek lehetőség éri, köztük egy igen jó külföldi ajánlat, ami miatt el kellene költöznie Magyarországról. Nagyon fontos, hogy többször is gondolja meg kit fogad a bizalmába, mert ha nem elég körültekintő, csalódás érheti” – jövendölte Müller Rózsa.

Az 54 éves énekesnek élete során több egészségügyi problémája és betegsége is volt, de úgy tűnik, mindezek ellenére sokáig fog élni.

„Többször ért már baj az életben. Két agyvérzésen estem át, tíz évvel ezelőtt pedig egy komoly térdízületi problémám volt. Sokáig orvostól-orvosig jártam, de egyikük sem tudott megoldást találni, hiába próbálkoztak mindenféle kezeléssel. Végső elkeseredésemben felkerestem egy természetgyógyászt, aki energetikai és egyéb speciális terápiák segítségével minden problémámat meggyógyította. Kiderült, hogy a betegségeim mögött nemcsak testi, hanem lelki bajok is voltak, amiket felszínre kellett hozni. A hitem is sokat segített a gyógyulásban, mert teljes mértékben bíztam abban, hogy ez segíteni fog. Azóta spirituálisan is nyitott vagyok a világ felé. Megváltozott a hozzáállásom, és biztos vagyok benne, hogy emiatt fogok sokáig élni” – mondta Sláger Tibó, aki nagyon örül a rá váró sikernek, mert az elmúlt 20 évben rengeteget dolgozott ezért.

„Tanultam a hibáimból!”

„Sok munka van abban, hogy én ideáig jutottam. Ez a szakma egy csalafinta világ, számtalan csapda van benne, amik közül jó néhányba én is beleestem. Sokszor bíztam meg olyan emberekben, akikben nem kellett volna, de tanultam a hibáimból és már sokkal bölcsebb, elővigyázatosabb vagyok! Mostanra értem el oda, hogy van egy csodálatos családi házam és egy biztos egzisztenciám, amit igyekszünk kiélvezni. Hálás vagyok a feleségemnek, aki 30 éve jóban-rosszban mellettem van, és egyengeti a karrieremet” – meséli az énekes, aki bár nagyon szeret utazni, 2-3 nap után mindig elönti a honvágy.

„Nem tudnék elköltözni más országba!”

„Sokat járunk külföldre nyaralni és fellépni is. Többször is volt szerencsém koncertezni Szlovákiában, Erdélyben, de egyszer még Svédországba is meghívtak. Januárban pedig három hétre Dél-Afrikába utazunk a nejemmel, ahol három különböző városban fogok fellépni. A munka mellett pihenésre, városnézésre és szafari túrára is lesz lehetőségünk. Szeretek új tájakat felfedezni, de Magyarországon érzem magam a legjobban. Rózsa említette, hogy megtalál majd egy külföldi lehetőség. Bármennyire is jó ajánlat lesz, nem tudnék elköltözni más országba. Sose tudnám elhagyni a hazámat! Itthon is bőven akad munkám és rajongóim. Nem vágyom ennél többre” – jelentette ki Tibó.