Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Szeretőt jósoltak Kádár Mónikának - Sztárlimonádé

Szeretőt jósoltak Kádár Mónikának

A mindig mosolygós énekesnő saját bevallása szerint gyerekkora óta nagyon spirituális beállítottságú. Megálmodja és megérzi a jövőt. Mindig is szeretett volna személyesen találkozni Müller Rózsával, aki megerősítette abban, hogy továbbra is hallgasson a belső hangjára. A jóslat szerint Mónikára népszerűség, siker, egy nagyobb ház és egy szerető is vár.

 

„Hatalmas élmény volt Rózsával találkozni, régóta szerettem volna vele beszélgetni, mert engem is gyerekkorom óta érdekel a spirituális világ. Egy különleges képességem is van: megálmodom vagy megérzem a jövőt. Eddig minden látomásom bejött, de így sem voltam biztos abban, hogy ez tényleg egy adottság. Rózsa viszont megerősített abban, hogy továbbra is hallgassak ezekre a jelekre, mert igazak” – kezdi lapunknak Kádár Mónika.

Az énekesnőnek csupa pozitív és reményt keltő kártyalapok jöttek ki.

„A jóslat szerint sikeres leszek, és még népszerűbb leszek, mint most. Nagyon bízom benne, hogy azt elmúlt nehéz időszak után tényleg lesz lehetőségem fellépni és szórakoztatni a közönséget. Az anyagiak terén is pozitív változásokat ígér a jövőm, sőt egy nagyobb ház is vár rám. Nekem teljesen jó egyébként a zuglói házunk, de tervezzük a férjemmel, hogy megcsináljuk a tetőteret – szerintem erre utalhat a jóslat” – meséli Mónika, akinek a magánélete terén is igen érdekes változásokat tartogat a jövő.

„Eddig is hűséges voltam a férjemhez és ez a jövőben se lesz másképp”

„Tizenhat éve élek boldog házasságban, Rózsa szerint azonban van egy férfi, aki szerelmes belém. Nem tudom, kire gondolhat, hiszen a rajongóim között rengeteg hódolóm akad, akik elárasztanak bókokkal, sőt konkrét házassági ajánlatokat kapok. Olyan is előfordult, hogy valaki azzal írt rám, hogy tőlem szeretne gyereket. Ezek alapján bárki lehet. Érdekes amúgy, mert én is szoktam az álmomban találkozni egy idegen férfival, de sose értettem, miért jelenik meg folyton. A jóslat alapján beteljesül ez a szerelem, és szeretői kapcsolat alakul ki belőle. Ezt kizártnak tartom, mert eddig is hűséges voltam a férjemhez és ez a jövőben se lesz másképp. Mellette és a gyermekeim mellett egy életen át kitartok” – jelentette ki az énekesnő-műsorvezető.