Szirmai Móni: Tényleg megtaláltam a nagy Ő-t!

Szirmai Móni

A sztárok jósnője már amikor fényképen meglátta Szirmai Mónit, rögtön elbűvölőnek találta.

„Nagyon szép, csinos nő, aki mindig optimistán néz a jövőbe – kezdte Müller Rózsa. – Azt mutatja a kártya, hogy későn kezdett el énekelni, későn jött rá, hogy ez az útja, de így is nagy népszerűségre tett szert. Ha korábban kezdte volna a szakmát, akkor már nemzetközileg is ismert lenne, ebben biztos vagyok. Mint ahogy abban is, hogy Móni sose vágyott világhírnévre, sosem akar többnek látszani, mutatkozni, mint ami. Ez az egyik tulajdonsága, ami miatt nagyon szerethető ember. Ezt érzik rajta a rajongói is, akik hűségesen követik. Azt is látom, hogy pár éve kiszállt ebből a világból, és csak nemrég tért vissza. A magánéletben eddig nem igazán találta meg az igazit, de a közeljövőben végre rátalál az igaz szerelem, aki kisfiát ugyanúgy imádja majd, mintha a sajátja lenne. Annyit tudok még mondani, hogy nagyon szenved Móni attól, hogy nem találkozhat a közönséggel, neki az ő szeretetük, csillogó szemük, ami a családon kívül erőt ad. Ha vége lesz a járványnak, sok televíziós fellépése lesz, és azt látom, egyre többet fogják hívni a környező országokba is.”

Az énekesnő mindig el akart menni jósnőhöz, de valahogy sosem jutott el. Így nagyon örült annak, hogy Müller Rózsa neki vetett kártyát.

„Rózsa elképesztő, tényleg, mintha a lelkembe látna – kezdte Móni. – Tényleg nem akartam sose világsztár lenni, ismerem a határaimat. Azt gondolom, azon a szinten az emberek már folyamatosan álarcot hordanak, én meg nem akarok más lenni, mint vagyok, nem is lennék rá képes. Aki szeret, az így szeret, akinek meg így nem felelek meg, az meg nem fontos. Jól látja Rózsa, későn kezdtem el énekelni, és amikor már kezdtem befutni, akkor eltűntem pár évre. Megszületett a kisfiam, Márk, akire nagyon sokat vártunk, lombik program segítségével fogant meg. Csak vele akartam foglalkozni, ez így volt jó. Most már hatéves nagyfiú, az édesapjával 1 év után mentünk szét, egyszerűen nem tudott a kapcsolatunk újabb szintet lépni. Egy éve talált rám az igazi, most költöztünk össze!” – avatta be olvasóinkat Móni, aki nagyon örült az elhangzottaknak.