16 év után véget ér a Jóban Rosszban – Hogyan folytatják a színészek?

A Barátok közt után, a hosszú éveken át futó Jóban Rosszban is véget ér. A Super TV2-n futó napi sorozat 16 éven át volt a nézők egyik nagy kedvence, a rajongók még petíciót is indítottak az interneten azért, hogy ne szüntessék meg. A színészeket is váratlanul érte a döntés, de mindegyikük már most bizakodva tervezi a jövőt. A TV2 Csoport júniusban jelentette be a hírt, miszerint 16 év után befejezik a csatorna leghosszabban futó napi sorozatát.

“Kiemelt hangsúlyt fektetünk a jövőben a tematikus kábelcsatornáink saját gyártású tartalmainak fejlesztésére, így a Jóban Rosszban programstratégiai okokból véget ér. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, hiszen a sorozat a TV2 Csoport történetének fontos része volt az elmúlt 16 évben. A változtatás azonban lehetővé teszi, hogy a csatornáinkra még több saját gyártású produkciót készítsünk” – indokolta a döntést Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A sorozat forgatásait júliusban fejezték be, a nézők azonban még jó néhány hónapig követhetik majd hétköznap esténként Csillagkút lakóinak életét.

A színészeket is váratlanul érte a hír. Szomorúak, amiért elvesztik második családjukat, ugyanakkor hálásak az elmúlt évekért és bizakodva tekintenek a jövőbe. A Sztár Limonádéval három szereplő osztotta meg érzéseit.

 

Madár Vera: Nem estem kétségbe

Összesen három olyan színész van jelenleg is a sorozatban, akik az első naptól kezdve szerepelnek, közülük az egyik a Csillagvirág Klinika vörös démonja, Madár Vera.

„Nyilván mindenkit váratlanul ért a hír és szomorú, amiért elveszíti a második családját, de a kesergés helyett én pozitívan állok a helyzethez. Rengeteg mindent köszönhetek a sorozatnak és a nézőknek, ezt pedig azzal szeretném meghálálni, hogy az utolsó jelenetemig szívvel-lélekkel, a legjobb tudásom szerint alakítom a karakteremet” – kezdte a sorozat Gyöngyije, aki egyáltalán nem tart attól, hogyan alakulnak majd a dolgai ezután.

„Egy napi sorozat forgatása rengeteg melóval jár, sokszor éjszaka is dolgozom. Érzem magamon, hogy nagyon fáradt vagyok, ezért a fogatások után biztos, hogy egy pár hétig pihenni fogok. Az azt követő időszak miatt sem estem kétségbe. Színházban folyamatosan játszom, az énekesnői karrieremet is építem, és a Jóban Rosszban mellett két diplomát is szereztem, melyek közül az egyik TV-és film, elektronikus sajtó szakirányú, szóval bőven vannak lehetőségeim.”

Tóth Zsiga Nóra: Nem nyugszom, amíg nem lehetek újra kamera előtt

A Melit alakító színésznő öt éve tagja a Jóban Rosszban csapatának, amivel egy gyermekkori álma valósult meg.

„Kislánykorom óta arra vágytam, hogy kamera előtt színészkedhessem, és boldog voltam, hogy a sorozat ezt megadta nekem. Nagyon váratlanul ért a hír, hogy ennek most vége. Persze tisztában van vele az ember, hogy semmi sem tart örökké, de mindig lesújtja, ha ez bekövetkezik, erre nem lehet előre felkészülni” – mesélte Tóth Zsiga Nóra, akinek anyagilag nem jelent gondot a befejezés, hiszen évek óta saját fitneszstúdiót üzemeltet.

„Számomra ez egy szerelem, amit a jövőben is szeretnék folytatni. Abban mindenki biztos lehet, hogy nem nyugszom addig, amíg nem lehetek újra kamera előtt. Optimista vagyok, és hiszem, hogy ismét sikerülni fog ezt elérnem.”

Bugár Anna: A kisfiam a legjobbkor jön

Talán Annának a legkönnyebb belenyugodni a helyzetbe, hiszen kisfiával a pocakjában amúgy sem dolgozna most egy jó ideig.

„A kisfiam tudta, mikor kell időzítenie, a legjobbkor jött. Most egy új szerepben kell kiteljesednem, számomra ez a legfontosabb. Szerintem majd csak akkor fogom érzékelni, hogy tényleg véget ért a sorozat, ha majd visszatérek a szülési szabadságról a munkába” – mondta az Enikőt alakító színésznő, akinek leginkább a kollégák fognak hiányozni.

„Mi tényleg olyanok voltunk a szereplőkkel, készítőkkel együtt, mint egy nagy család. Az elmúlt öt évben minden egyes nap örömmel mentem be dolgozni, mert mindig olyan emberek között lehettem, akiket nagyon megszerettem. Jó hangulatban telt a közös munka. Meg is beszéltük, hogy a minden évben összeülünk majd a csapattal találkozni. Szakmailag nem félek, a forgatások mellett mindig is játszottam színházba, úgyhogy lesz hova visszatérnem” – tette hozzá a kismama, aki november közepére várja első gyermekét.