Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

25 kilótól szabadult meg Postás Józsi – „Elégedett vagyok a külsőmmel, de szeretnék még fogyni”

Az énekes hatalmas változáson ment át az elmúlt években, életmódváltásának köszönhetően 25 kilótól szabadult meg. Postás Józsi azóta is tartja a formáját és nem enged a csábításnak.

Az énekesnek mozgalmasan telik a nyár. Sok fellépése van, augusztus 20-ra már négy koncertje is le van kötve, emellett új videoklippel és dalokkal is készül a rajongóinak.
„A legutóbb lemezemen megjelent slágerekhez szeretnék forgatni klipet, illetve készülök egy új albummal, amire már íródnak a hanganyagok. Én olyan szerző vagyok, akinek sokszor évekig tart mire egy-egy ötletből egy egész dal születik. Ha eszembe jut egy gondolat vagy lejegyzem, vagy felveszem a telefonomra, aztán félrerakom, és csak évek múlva veszem újra elő, akkor készül el az egész. Így született az Útra kélek is, ami felkerült az Aranylemezre” – meséli az előadó, aki jövőre ünnepli pályája 20. évfordulóját.
„Folyamatosan azon gondolkodom, hogy mivel tegyem a jubileumot emlékezetessé. Van már pár ötletem, de még nem állt össze a fejemben teljesen. Az biztos, hogy készülök meglepetésekkel és újdonságokkal.”

„Néha becsúszik egy-egy csalónap”
Postás Józsi lelkesedése és stílusa nem, de külseje sokat változott az elmúlt két évtizedben.
„Az elmúlt 2,5 évben 25 kilótól szabadultam meg. Nagyon nehéz volt kezdetben életmódot váltanom, de a párom segítségének és az én határozottságomnak köszönhetően sikerült. Azóta is tartom a súlyomat, mert meg akarom tartani a formámat, és ha én valamit egyszer a fejembe veszek, attól semmi nem tud eltántorítani. Sokan csodálkoznak is azon, hogy bírom, de én már hozzászoktam. Nem tagadom, nagy ritkán becsúszik egy-egy csalónap, de egyébként szigorúan betartok mindent. Elégedett vagyok a külsőmmel, de szeretnék még fogyni, nagyjából 3-4 kilót.”