Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

50 éves lett Sihell Ferry – Nem vállalja túl magát

Sosem ünnepli magát, most mégis bulit szervezett Bogácsra Sihell Ferry és felesége, Viki, akik ketten együtt 100 évesek lettek. A kerek évforduló alkalmából interjút is adott lapunknak az énekes, így kiderült, mit gondol az idő múlásáról és hogyan próbálja megélni a pillanatot.

Sihell Ferry és kedves felesége, Viki idén ketten együtt 100 évesek lettek! A buli nem ritka az ő házuk táján, de az, hogy ezúttal maguknak szerveztek partit, kivételes alkalom.
Nagyon szeretjük a jó bulikat, de ezeket általában a barátoknak, kollégáknak szoktuk szervezni. Én és Viki nem szeretjük magunkat ünnepelni, mégis sokan tették szóvá, hogy nem volt alkalmuk felköszönteni a feleségemet. Ezért úgy döntöttük, hogy tartunk egy összevont szülinapozás, végtére is 100 évesek lettünk együtt” – nyilatkozta mosolyogva a Sztár Limonádénak Ferry, aki természetesen Bogácsra hívta össze az ünneplő vendégsereget, ahol második otthonuk van.
Június 22-én van a nagy nap, Ferry 50. születésnapja
Szűk körben szerettek volna ünnepelni, a család, barátok és néhány kolléga került csak meghívásra. Így is 70 fősre sikerült a lista, Csocseszt, Kaczor Ferit, Baby Gabyt, Didit, Jessy-t, Radics Márkot és még sok mindenkit invitáltak.
Egy csütörtöki napra szerveztük az összejövetelt, hogy a kollégák másnap tudjanak menni fellépni. Nekünk is bulik vannak péntektől vasárnapig, így a rajongók sem maradnak ki semmiből” – tette hozzá az énekes, akivel természetesen a fellépésekről is beszélgettünk.

Ferry: Elkezdődött a B-oldal

Kiderült, hogy az utóbbi években maximalizálta a fellépések számát. A közönségét természetesen nem hagyja cserben, de magát sem szeretné túlhajtani a színpadon.
Az 50. születésnap mindenki életében vízválasztó. Vikivel úgy vagyunk vele, hogy ez már biztosan a B-oldal, ami a rövidebbik fele. Mindketten belátjuk, hogy túl rövid az élet ahhoz, hogy ne próbáljuk meg élvezni minden pillanatát. Az elmúlt időkben sok veszteség ért minket, elég csak a Covidra gondolni, és az elmúlt fél év is nehéz volt számunkra. Egy kedves barátunkkal novemberben még Dubajba utaztunk vakációzni, márciusban eltemettük. Jessy édesanyja karácsonykor még velünk volt, márciusban őt is eltemettük, és fájdalmas ezeket megélni” – magyarázta. Ferry és Viki így arra a döntésre jutottak, hogy a munka mellett több időt szakítanak a kikapcsolódásra.
Minden hónapban elutazunk valahova pár napra kikapcsolódni, élményeket gyűjteni. Most a szülinapozás után Athénba megyünk, amit már mindketten nagyon várunk” – árulta el lapunknak Ferry, akinek azt is be kellett látnia, hogy nem vállalhat el minden felkérést.
Maximum 3 bulira megyünk el egy hétvégén, régen ennek a dupláját csináltuk meg, de ezt hosszú távon nem lehet büntetlenül csinálni” – ismerte be az énekes és hozzátette, az eddigi rekord egy augusztus 20-i hétvége volt, amikor 17 helyszínen énekelt.
„Szeretnénk élvezni a munkánk gyümölcsét, így most az utazások száma nő meg. Boldogok vagyunk, nem gondolunk a rosszra, mert bízunk a vonzás törvényében. Igyekszünk gyűjteni a jó élményeket, nem lassítunk, mert nincs miért, de a munka sem áll meg. Továbbra is dolgozunk a Dallamokon áton, és sok helyen fellépek szerte az országban” – tette hozzá a zenész.

Fotó: Kaszás Bence, Facebook