Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

A Covid miatt oszlott fel Némethy Brigi előző együttese

Némethy Brigi mindig tele van tervekkel, álmokkal és ő az, aki sosem adja fel. A gyönyörű és vagány énekesnő akkor sem hagyta abba a zenélést, amikor a Covid miatt feloszlott előző együttese. Egy váratlan fordulat következtében ugyanis tavaly összeállt a Flashbird és már a Trimedio csapatához tartoznak. Az egyre népszerűbb zenekar énekesnője a Sztár Limonádénak mesélt terveikről.

Új stílus

Némethy Brigi és a Flashbird nemrég csatlakozott a kiadóhoz. Nagyon örülnek a szerződésnek, azóta már volt tévéfelvételük is és nemsokára megint lesz, ott új dallal debütálnak. A lassan egy éves zenekarban nagy az összhang, nincs veszekedés, mindenki tanult zenét.
„Nekem volt korábban is már egy együttesem, éppen amikor már egész jól alakultak a dolgok, akkor jött a Covid és feloszlottunk – mesélte lapunknak Brigi. – De persze attól én még írtam az új dalokat, zenét, szöveget közösen a testvéremmel, rengeteg összegyűlt. Aztán egy váratlan fordulat jött, újra találkoztunk és megbeszéltük, hogy jó lenne folytatni. Így lett a Flashbird, aminek még mi sem tudjuk meghatározni a stílusát. Ugyanis mi játszunk popot, de lírai, lassú dalokat is, balladát, de van népies hangzású számunk is. Örülünk a Trimediós szerződésnek, ez is egy újabb lépés. Mert most így haladunk előre, kicsi, de fontos lépésekkel a – remélhetőleg – siker felé. Nagyon jó a jelenlegi felállás, inspiráljuk egymást.”

Zenész családba született
A vagány énekesnő igazi művész családba született. Nagyszülei érdemes táncművészek, édesapja trombitaművész, aki még olimpiai nyitón is zenélt, édesanyja zongorista.
„Én az éneklésben találtam meg az utam, már az általános iskolában is énekeltem, versenyekre is jártam, mindig benne voltam az első háromban, vagy én kaptam a különdíjat. Ez erőt adott, a középiskolában már jazz-t is tanultam, majd jött a Kőbányai Zenei Stúdió. Ott jöttem rá, hogy nekem minden zenei stílusból tetszik valami, minden műfajból. Utána vokalistaként helyezkedtem el, de jöttek a saját dalok, és a nővérem által készített saját klipek. Úgy érzem, most vagyok a helyemen!”