Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

A tévézés a jövője! – Köllő Babett nem hagyja magára a versenyzőit

Szívét-lelkét beleadja a versenyzőivel való közös munkába, a zsűriben pedig a békítő szerepet vállalta magára. Köllő Babett mesterként úgy érzi, felelősséggel tartozik azokért az emberekért, akik az ő csapatában küzdenek a legjobb előadó címért. Mindenki nem lehet nyertes, éppen ezért igyekszik minden versenyzője útját egyengetni.

 

„Változatlanul nagyon jó a csapat, a tavalyi évhez hasonlóan most is kivételes tehetségekkel ismerkedtünk meg a műsornak köszönhetően. A kis gyerkőcökre kicsit úgy tekintünk, mint a sajátjainkra. Délután is megyek egy közös forgatásra, és felhívtam Napsugárt, neki van két gyereke is, hogy mit vigyek nekik, mintha a családomat hívnám. Ilyenkor egy újabb családot kapok, egyre csak bővülünk” – mondta a Sztár Limonádénak Babett, akihez hasonlóan lánya is szívén viseli az énekesek sorsát.
„Imádja a műsort, nagyon szereti, és ha meglátja a telefonom kijelzőjén valamelyik versenyzőm nevét, hogy hív, teljesen lázba jön. Sztárként tekint rájuk, igazi rajongó. Otthon is Team Babett lázban ég” – árulta el lapunknak a TV2 sztárja.

Tartja a kapcsolatot minden versenyzőjével

Babett mandátuma nem jár le a döntő után, szereti segíteni versenyzőit a kamerákon kívül is.
„A műsor végeztével az én feladatom nem fejeződik be. Szeretem a verseny után is rajtuk tartani a szemem és a kezem. Mindig nyitott szemmel és füllel járok, és ha van egy jó lehetőség, ami úgy gondolom, hogy valamelyik volt versenyzőmnek testhezálló lenne, azonnal szólok nekik. Több castingra is jelentkeztek így, aztán, hogy ezekből mi alakul, az csak rajtuk múlik. Ahogy tudom, próbálom őket segíteni. Fontosak számomra, érdekel, hogyan alakul a sorsuk, mindenkivel kapcsolatban maradtam a műsor után is” – magyarázta a lelkiismeretes mester.

Babett, mint villámhárító

Valószínűleg Tóth Gabi és Majka csatározásaira gondol, amikor azt mondja, igyekszik csitítani a feszültséget zsűritársai között. Kettejük oldalán ül, így óhatatlanul is a parázs viták kereszttüzébe kerül, de úgy tűnik, jól kezeli.
„A zsűri társaimmal is jól kijövök, ráadásul én vagyok a békítő szerepében. Jó néhányszor volt már forró a talaj a mesterek pultja alatt, szükség is volt a csendesítésre. A magánéletben is ilyen típus vagyok, szeretem magam körül a harmóniát. Némely zsűritaggal pedig többéves barátság köt össze, így tényleg jól kijövök mindenkivel” – mondta el.
Babett nem titkolt vágya, hogy nem csak békítőként, hanem műsorvezetőként is lehetőséget kapjon. A Drágám, add az életed! című műsorban már bizonyíthatott a rutinos Till Attila mellett, de még maradtak beteljesületlen vágyai.
„A műsor még decemberig jócskán eltart, így most bőven van feladat, de a jövőt is folyton tervezgetjük. Mindig beszélünk műsorokról, de konkrétumot még nem árulhatok el. Színházban viszont most nem tervezek szerepelni. Úgy érzem, hogy a tévézés az én utam, nagyon boldog vagyok, hogy Tillával közösen vezethettem műsort, de persze vannak további álmaim” – árulta el lapunknak Babett, aki keményen dolgozik azért, hogy talpon maradjon a tévés szakmában, az egyik legjobbtól, Demcsák Zsuzsától vesz magánórákat.
„Zsuzsi rengeteget segített a fejlődésben, például megtanította, hogy készüljek fel jól. Néhány hónapja azonban már nem volt óránk, hiszen a Farmot forgatta, most pedig Dominikán vannak a stábbal” – nyilatkozta.