Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Ábel Anita imádja a tévézést - „A hamisságot megérzik a nézők" - Sztárlimonádé

Ábel Anita imádja a tévézést – „A hamisságot megérzik a nézők”

Az új kihívások éltetik Ábel Anitát! Több mint húsz éve van képernyőn, mégsem tudja megunni. Jelenleg a Life TV csapatát erősíti, ahol nagyon jól érzi magát, fiatal, lendületes csapat veszi körbe és ez őt is jókedvre deríti.

 

Nemrég indult el új, saját műsora Hajdú Péter csatornáján, ugyanis Ábel Anita vezeti az ország kedvenc játékát, az Activity-t.

“Azoknak a nézőknek lesz érdemes nézniük az Activity-t, akik egy jót szeretnének nevetni, márpedig most egy ilyen kemény másfél-két év után, amiben van az egész világ, meg amiben mi is voltunk, szerintem fontos a nevetés. Úgyhogy ha másért nem azért, mert egy órára elfelejthetik azt, ami körülöttünk van. Ez a negyedik hullám itt lebeg a fejünk felett, ami miatt mindenkiben van egyfajta szorongás. Szerintem nagyon vicces és szórakoztató egy óra, sok ismert emberrel, akik eddig nem feltétlenül vállaltak ilyen fajta szereplést, és mégis eljöttek. Nagyon jó móka az egész!” – nyilatkozta új feladatáról Ábel Anita.

Anita nem fél elengedni magát a képernyőn

Úgy érzi, a Life TV-n is önmagát adhatja, aki rákapcsol, annak garantált lesz a jó kedve.

“Nem vagyok egy feszengős, az Ébredj velünk!-ben is elég önazonos vagyok, itt is. A forgatás óta találkoztam olyan sztárokkal, akik voltak a játékban, és azt mondták, hogy el is felejtették, hogy ez egy tévéműsor, annyira felszabadultak közben. Én is azt gondolom, hogy a hamisságot megérzik a nézők. Itt nincs megjátszás, mindenki hozza magát, kilép a komfortzónájából, nagyokat nevetünk, néha röhögünk is, mert ez is benne van. Ennek tényleg ez a titka, hogy lazán vesszük” – magyarázta lapunknak a Life TV műsorvezetője, aki biztos az Activity sikerében.

“Nagyon szerette a stáb csinálni ezt a műsort, és az a tapasztalatom az elmúlt 21 évben, amióta műsorvezetőként tevékenykedem, hogy amit mi szeretünk, ami jó hangulatú, öröm munka, az átjön a képernyőn. És ez az volt.”

Rengeteg feladatot kap új csatornájától

Sok ideje nincs a pihenésre, imád forgatni, de a maradék szabadidejét a családjára fordítja Anita.

“Az Activity forgatások lezajlottak augusztusban, akkor Ébredj velünk! Best of volt, a nyár vége ezzel telt, aztán indult újra a reggeli műsor. Heti 3-4-szer én ébresztem a Life TV nézőit, ma például 4:15-kor keltem. A műsor után várnak a napi teendőim, a családom, nem az van, hogy le tudok feküdni aludni. Most is még egy sajtótájékoztatón vagyok, holnap egy fotózásom lesz, tehát zajlik az élet. Eközben még gondoskodom a szeretteimről, akikkel együtt élek egy háztartásban” – mondta el a színész-műsorvezető.

Ha már rutinból tévézne, abbahagyná

Nem tudja megunni a tévézést, mindig hajtja valami előre, akárcsak a színházban, a színpadon.

“Minden munka kihívás. Egy új műsort elindítani, főleg egy kis csatorna esetében. De ez teljesen mindegy, mert mikor a TV2-n vezettem műsort, akkor is ezt éreztem, ha új formátumot csináltunk. Ez a folyamat sosem unalmas, olyan, amikor az ember új szerepet próbál a színházban, a feladat hajt, meg tudom-e ugrani, tudok-e saját magamon túltenni. Hiszem azt, hogy amikor már elkezd rutinná válni, el kell gondolkodni. Nagyon szeretek televíziózni, ráadásul itt nagyon jó csapat van, mindenki lelkes, igazán családias közegben vagyok. Ez nem csak az Activity stábjára vonatkozik, hanem a reggeli csapatra is. Reggel 6-kor ide bejövök, együtt indítjuk a napot és itt sosincs rossz hangulat” – tette hozzá.