Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

„Ajánlották, hogy járjak rendszeresen pszichológushoz” – Új vizekre evezett Tóth Andi

Sokan féltették az az énekesnőt, miután bejelentette: tíz év után abbahagyja az éneklést. Attól tartottak, hogy le fog csúszni, nem fogja tudni eltartani magát. Főleg, hogy ezek után még Marics Petivel is szakítottak és Tóth Andi maradt a hatalmas bérelt házban egyedül. Pedig a Szárban Sztár szexi ítésze már többször kijelentette, hogy őt nem kell félteni és ezt most is bebizonyította. A mikrofont ugyan letette, de helyette saját ruhamárkát dob piacra.

Tiniként egyedül jött el Erdélyből
Mindössze 14 éves volt Tóth Andi, amikor elmenekült a családi házból, ahol apja rettegésben tartott mindenkit. A kamaszlány nem látott más megoldást, így két bőrönddel és azzal a tudattal hagyta el szüleit, hogy mindent maga mögött hagy, minden rosszat és Magyarországon tiszta lappal új életet kezd. De hiába nyerte meg később az X-Faktort, hiába indult be a vágyott énekesi karriere, a múlt árnyai folyamatosan ott ólálkodtak körülötte, végül bekebelezték. Gyermekkori traumáihoz hozzáadódtak a tehetségkutató utáni traumák, hogy kihasználták, becsapták, összecsaptak feje felett a hullámok, lelkileg összeomlott. Nemrég bevallotta, egyedül nem tudta kibogozni lelki gubancait, ezért szakember segítségét kérte.
Miután vége volt a faktornak és megnyertem, és lett ott egy párom, életem első szerelme, már lehetett látni, hogy valami nem okés velem – mesélte az 1Kanapén című műsorban Tóth Andi. – Hogy ez így kezdett sok lenni, kezdtek rohamaim lenni, és akkor ajánlották, hogy járjak rendszeresen pszichológushoz, ami elsőre elég ijesztő volt. És én tulajdonképpen azóta is járok! Volt egy szörnyű gyermekkorom, tele traumákkal, de az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor megnyertem a tehetségkutatót és ezzel jött minden. A gyermekkori traumák a felnőttkori traumákkal és egyszer csak felrobbant minden. És konkrétan azt éreztem, hogy meg fogok őrülni, hogy ebbe bele fogok halni, bele fogok pusztulni. És ezzel minden nap meg kell küzdenem, a következmények életed végéig kísérnek. Te döntöd el, hogy megpróbálsz ezzel együtt élni, megszereted azt az embert, aki lettél ezáltal, vagy belesüllyedsz… De pszichésen stabil vagyok!”


Saját ruhamárkája lett
Az, hogy mennyire erős Andi, mutatja az is, hogy szakmai sikerei ellenére abbahagyja az éneklést. Mert szerint amit mások sikernek láttak, azt ő belülről teljesen másképp élte meg. Nem olyan dalokat énekelt, amiket szeretett volna, mert arra saját bevallása szerint nem volt igény. Rajongói aggódni kezdtek érte, főleg, hogy nem sokkal a nagy bejelentés után szakított Marics Petivel. Majd vége lett a Sztárban Sztárnak, amiért komoly gázsit kapott. Ebből kellett gazdálkodnia, hogy gond nélkül ki tudja fizetni a budai kertes ház bérleti díját, magát és kutyáját is el tudja. Sokan azt hitték, újra össze fog omlani, de nem, 19-re lapot húzott és saját ruhamárkát dobott piacra, mint kiderült: ezzel nagy álma vált valóra, mert gyermekkorában divattervező akart lenni.
Zöld utat kaptunk, szóval már gyártják a ruhákat, illetve egy hét múlva lesz hozzá fotózás, július végén pedig bemutató, és onnantól kezdve lehet majd vásárolni Backoff termékeket… Ez még csak az első drop, nagyon letisztult, laza szettek, aztán majd igyekszem minden évszakban előállni valami újjal” – jelentette be Instagram-oldalán.

Fotó: TV2