Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Álmai hercegét keresi Kádár Mónika – „Nagyon várom már az igazit!”

Álmai hercegéről énekel legújabb dalában Kádár Mónika, aki elárulta: valóban hiányzik az igaz szerelem az életéből, miután januárban elvált. Új klipjét is ehhez forgatta gyönyörű franciaországi tájakon.

 

„Az ’Álmaim hercege’ című dalom videoklipjét, amely Tóth Katica szerzeménye, vettük fel Mimizan településen, Franciaország délnyugati részén, az Atlanti-óceán partján – kezdte a Sztár Limonádénak az énekesnő, és elmesélte azt is, hogyan született meg a dal, miről szól. – Az egész úgy kezdődött, hogy már évek óta rendszeresen álmaim hercegével álmodom. Láttam magunkat több életen át, különböző korokban, különféle helyszíneken, és az álmaimat sosem szerettem volna abbahagyni, de miután felébredtem, csak az érzés maradt meg. Erről meséltem Katicának, aki írt egy hozzá illő szöveget és dallamot, és megszületett a saját dalom. Beleszerettem és persze a szerelembe is, akit keresek. Egyenesen ezekre a csodálatos tájakra utaztam, és ott énekeltem neki, de még nem jött el. Nagyon várom már az életembe, miután a válásom óta, ami januárban volt, egyedül vagyok. Persze sok a rajongó, de hiába” – mesélte Kádár Mónika.


„Kedves gyermekkori barátom él Franciaországban, ő látott vendégül bennünket. A tengerparti házában laktunk és onnan mentünk forgatni például a Dune de Pilat-ra, ami egyedi Európában, hiszen egy sivatag nyúlik az óceánba. Egyébként Imit, kedves barátomat kértük fel az álmaim hercege szerepére. Ő szívesen elfogadta a szerepet, és nagyon izgalmas volt számára. A klipet legjobb barátnőm, aki nemcsak kiváló énekesnő, hanem díjnyertes filmes is, Florosz Zoi forgatta. A kisfiam Antonio is velünk volt, így a kis csapattal nagyon szuperül éreztük magunkat” – árulta el az utazásról a részleteket a Zenebutik műsorvezetője, aki mindig tele van új tervekkel. Amerikában fog hamarosan vendégszerepelni, na és készíti műsorának, a Flört Mónikával legújabb részeit is.