Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
AmaGali nem csak a színpadon, az üzleti életben is tarol - Sztárlimonádé

AmaGali nem csak a színpadon, az üzleti életben is tarol

A karrier miatt egyszer már hátat fordított a színpadnak, de most visszatér közönségéhez AmaGali, ráadásul nem is egyedül. Báróval dolgozik együtt, de szólóban is hallható. Sikeres vállalkozóként boldogul az életben, mégsem adja fel a zenélést, ami az igaz szerelmet jelenti számára. Barátnője sincs és nem is vágyik kötöttségre, csak a mikrofonra.

 

AmaGali gyerekkora óta zenél és a családban mindenki játszik valamilyen hangszeren. A vérében van a muzsika, sosem tudna lemondani róla.

“Ez egy szerelem, hobbi számomra és mindig is az marad. Hiába van civil foglalkozásom, dolgozom rengeteget az üzleti életben és töröm a fejem új vállalkozáson, a zene nem hiányozhat az életemből. Igaz, sokszor nehéz összehangolni a kettőt az időhiány miatt, de igyekszem megoldani. A koncertek esténként vannak, és én egyébként sem vagyok az a típus, aki korán fekszik le. Áldozatokat kell hozni, átcsoportosítani néhány dolgot, de megoldható” – árulta el a Sztár Limonádénak a zenész, aki korábban is dolgozott már együtt Báróval.

Sosem szakadt el igazán a zenétől

Egyszer már feloszlottak, de most újult erővel vágnak bele a közös munkába.

“Most vettünk fel egy új dalt, ami nagyon jól sikerült és boldog vagyok, hogy ismét közösen dolgozhatunk. Sokan egyébként azt hitték, hogy abbahagytam a zenélést, pedig nem. Folyamatosan írtam dalokat és szövegeket más előadóknak” – árulta el AmaGali, akiről az is kiderült, nagyon szereti a lírai dalokat.

A szállodaiparban dolgozik

Édesapjától vette át a birodalmat, évekig tartott, míg beletanult.

“Ez egy 15-20 éves múltra visszatekintő cég, amiben most én viszem a dolgokat. Édesapám mindenre megtanított, és most 3-4 év elteltével úgy érzem, készen állok, hogy visszatérjek a közönség elé. Persze az üzleti életben is vannak még terveink, például a Duna parton szeretnék nyitni egy vizipipázó helyet” – mondta el.

AmaGalinak pontos elképzelése van, mire vágyik, és ez nem csak az üzleti életre, a magánéletre is vonatkozik.

“Másfél éve vagyok egyedülálló, és most nem is vágyom az elköteleződésre. Az előző barátnőm nagyon féltékeny volt, én pedig nehezen viselem, ha korlátoznak. Most nagyon élvezem azt az életet, amit élek, nem hiányzik, hogy megkössék a kezemet. Ráadásul építkezem is, ami nagyon izgalmas és szintén sok elfoglaltsággal jár” – tette hozzá az énekes.