Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Apaság és karrier között egyensúlyozik Fodor Sándor, Sasa

A színpadon a közönséget mulattatja, otthon pedig kétéves kisfia mosolyáért tesz meg bármit Fodor Sándor, Sasa. Zenekarával megannyi mulatságon, esküvőn, szülinapon szórakoztatja a hallgatóságot, otthon pedig felveszi a második műszakot, s apukaként és férjként áll helyt. S ha mindez nem lenne elég, szólókarrierje építésén is dolgozik.

Sasának nemcsak a magánéletébe leshet most bele az olvasó, de legújabb számát is meghallgathatja a Tavaszi zsongás című cédé-mellékletünkön.
A lemezen a „Csak a pia, csak a mámor” című dalom hallható, ami a mulatásról, jókedvről szól, és persze saját élmény ihlette. Például a Kádár Mónika-féle zenésztalálkozó a Vén Hajón. De emlékszem, Délegyházán, a Rönkös vendéglőben is adtunk már néhány bulit, amiből ottalvás lett: olyan állapotban nem szívesen ültem volna autóba!” – mesélte viccelődve a Sztár Limonádénak Sasa, aki azt is elárulta, mit fogyaszt legszívesebben, ha arra kerül sor:
Nekem a Jäger a kedvencem, de persze szigorúan csak mértékkel. Felelős családapaként kell már eljárnom” – fogalmazott jókedvűen az énekes, akinek a színpadi léten túl, a két és fél éves kisfia a mindene.

Sasa a leendő apukáknak üzent
Vállalkozóként szerencsére sok időt tudok fordítani a kisfiamra, akivel nagyon szoros a kapcsolatunk. Egy hónapos kora óta én fürdetem, de a pelenkázás és ringatás sem okozott gondot sosem. Már az első pillanatait is megélhettem, hiszen apás szülés volt, nem is volt kérdés számomra, hogy szeretnék bent lenni a szülőszobán. Minden férfinak javaslom, hogy legalább egyszer élje át ezt az élményt!” – mondta elérzékenyülve az énekes, majd hozzátette:
Nagyon szeretnénk, ha még egy gyermekkel bővülne a családunk. Ketten vagyunk minden feladatra a párommal, egyetlen segítségünk van: az én gyermekkori óvónőm. Csak neki, ennek a 65 éves hölgynek – mert néninek nem nevezném, olyan fiatalos – engedjük, hogy vigyázzon a fiunkra” – árulta el Sándor.
Havonta jönnek az új dalok
S ha mindez nem lenne elég: szólókarrierjén is gőzerővel dolgozik.
„A zenekarommal számos esküvőn, születésnapon fellépünk – mindig becsempészem egy-egy saját dalom –, a Trimedio gondozásában pedig tévéfelvételre is készülünk. De mindemellett építem a szólókarrierem, s ahogy a közönségnek megígértem: havonta egy új dallal előrukkolok, eddig tartom az ütemtervet, folyamatosan érkeznek az új Sasa-dalok” – tette hozzá.