Az X-Faktor versenyzője, Ruszó Tibor: Mindent nagyapámtól tanultam

Ruszó Tibi

Ruszó Tibor saját bevallása szerint sosem tanult zenélni, mindössze hat éves volt, amikor egy falunapon anyukája tette fel a színpadra, és akkora sikere volt, hogy azóta is jól ismerik a nevét. Tibor már tavaly is nekivágott a nagyvilágnak, azonban tragédia következett be, édesapja infarktust kapott, emiatt pedig két hétig ápolták Budapesten, kórházban. Most egy teljesen más közegbe került, ismerkedik mindazzal, ami az X-Faktorral jár.

– Nem vagyok izgulós típus, de ez a közeg, ami körül vesz, számomra még rendkívül új és szokatlan. Nagyon vártam az első show-t. ByeAlex, Apám sírjánál című dalát adtam elő elsőként, ami azért különleges, mert ezt apukája emlékére írta, aki sajnos tragikus hirtelenséggel hunyt el. Tavaly én is majdnem elveszítettem édesapámat. Tudom, hogy mit érez a mentorom, de hálás vagyok a sorsnak, hogy az enyém még itt van. Alextől nagyon távol áll a stílusunk, de kedveltem ezt a dalt – mesélte a fiatal fiú lapunknak, aki kezdetben tartott mentorától.

– Különbözőek vagyunk, és nem tudom, hogy egyáltalán akarta-e, hogy engem válasszanak be a csapatába mentortársai a Mentorházban. Nagyjából ismerem a pályafutását, a zenéit azonban már kevésbé – tette hozzá Tibor, aki még az általános iskola nyolcadik osztályát járja.

A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!