Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Baby Gabi: „A napjaimat a gyerekek, a munka és a házimunka teszi ki!”

Mozgalmas nyár elé néz Baby Gabi. Énekesnőként ilyenkor van a legtöbb munkája, de persze a nyaralást sem hagyja ki a családjával.

Idén belföldön utazunk, a fiúk pont olyan korban vannak, amikor nem vállalnám be a repülést, nehéz lenne nekik annyit várakozni, főleg ha késik a gép, ami nem ritka. De itthon is nagyon szeretünk üdülni. Négyesben: a férjemmel és a fiúkkal már harmadik alkalommal utazunk majd Bogácsra, a gyerekek pedig Balatonra is mennek a sógornőmmel és anyósommal. Ilyenkor nekem is van szusszanásnyi időm, egyedül utazom el ilyenkor, és a férjemmel is szeretnénk kicsit kettesben lenni. Egyébként anyaként egy nyaralás is fárasztó. Mondják, hogy szülőként nyaralni annyit tesz, hogy egy másik városban vigyázol a gyermekeidre…” – viccelődött a népszerű énekesnő, majd hozzátette:
Amikor pedig csak itthon vagyunk, irány a strand! Az úszástanulás folyamatban van, a vízbiztonságuk szerencsére jó a fiúknak, de mindig ott vagyunk és figyeljük őket. De nekem ez is kikapcsolódás, ha csak nézhetem, milyen jól szórakoznak. Egyébként elég parás vagyok, a játszótéren már akkor rosszul vagyok, ha a mászókán a második foknál feljebb mennek” – ismerte el nevetve Baby Gabi, utalva hétéves ikerfiaira, Bencére és Botondra.

Három fellépés egy nap alatt

De énekesnőként a nyár főként a munkáról szól: sok fellépésre készül.
Lesznek olyan napok, amikor három fellépés is lesz, arra azért rá kell pihennem hangban, lelkileg és testileg is. Nem mintha amúgy nem dőlnék ki este kilencre” – viccelődött Baby Gabi, akit arról is megkérdeztünk, mit szólna, ha valamelyik kisfia felcseperedve az énekesi pályával kacérkodna.
Ha rajtam múlna, nem feltétlenül engedném. Engem támogattak ebben a szüleim, de a magam részéről, én jobban örülnék, ha olyan szakmát választanának, ami biztos megélhetést ad. Elég csak a Covid-ra gondolni: az előadóművészek teljesen ellehetetlenítődtek. A fiaim egyébként hétévesen már mindenek is akartak lenni, most épp a tervező és a YouTuber az álomszakma.”

„Irigylem, akinek erre van ideje”

Baby Gabi elismerte, amennyire lehet, korlátozza fiainál a kütyük használatát, de a mai világban teljesen tiltani már nem lehet.
Ha újrakezdhetném, később adnék először a kezükbe kütyüt. Most sem használják sokat, addig nem adnék mobiltelefont a gyerekeimnek, amíg reggel az iskola kapujáig visszük őket, délután pedig értük megyünk. Miért kéne erre az időre telefon?
Szklenár Gabriella elismerte, ő maga sem nagy közösségi média-fogyasztó.
Nem vagyok egy nagy Facebookos, Instagramot még annyira sem használom, a TikTok-ot meg pláne nem tudom kezelni. Időm sincs rá, és nem tudom, mit kéne minden nap kiraknom?! Őszintén, a napjaimat a gyerekek, a munka és a házimunka teszi ki! Mit rakjak ki minden nap? Hogy újra itt a reggeli tejeskávém? Vagy hogy ma is lesétáltam a nyolc kilométert? Irigylem, akinek arra van ideje, hogy minden nap csilivili ruhában, full sminkben lőjön magáról több tucat képet, amiből a legjobbat majd kiposztolja. Nekem erre nincs időm.

Fotó: Baby Gabi archívuma