Balatoni Veronik kitartásának köszönheti látását

Az énekesnőnek egészen fiatalon voltak már álmai és céljai, amikért minden áron harcolt és küzdött. Sosem hagyta magát eltántorítani, hiába próbálták őt a környezetében lévő emberek lebeszélni. Kitartásának köszönheti, hogy fiatal lányként felkerült Budapestre és, hogy olyan kontaktlencsét talált, amivel képes látni.

 

Veronik legújabb, Elég volt! című dala is megjelent a válogatás CD-n, amely a kitartásról és az elhivatottságról szól.

„Az Elég volt! mondanivalója az, hogy ne érdekeljen téged, ki mit mond vagy gondol, csak menj tovább és csináld meg azt, amire mindig is vágytál. Akinek ez nem tetszik, annak nincs helye az életedben! Ez egy nagy igazság, ami szerint én is élem a mindennapjaimat. Pontosan ezért szerettem volna egy olyan szerzeményt, ahol ez egyértelműen meg van fogalmazva” – fejti ki lapunknak az énekesnő, aki egész élete során eszerint igyekezett cselekedni.

„Én az a típus vagyok, aki minden követ megmozgat azért, hogy elérje a céljait, és nem engedi, hogy ettől bárki vagy bármi is eltántorítsa! 12 éves voltam, amikor eldöntöttem, hogy szeretnék kitörni a vidéki kis szülőfalumból, és felköltözni Budapestre. Akkor szinte senki nem vett komolyan, de én akkor is harcoltam ezért. 21 évesen aztán meg is léptem, eljöttem szerencsét próbálni. Azóta is itt élek és sikeres, boldog ember vagyok” – idézi fel emlékeit a családanya, aki kitartásának köszönheti látását is.

„Sajnos gyerekkorom óta nagyon rossz a szemem. 18 és fél dioptriás lencsére van szükségem ahhoz, hogy jól lássak. Ez egy olyan probléma, amit jelenleg sehol nem tudnak kezelni vagy műteni. Kontaktlencsére van szükségem, de ilyen erős lencsét nem is gyártanak itthon. 18 éves voltam, amikor eldöntöttem, hogy én akkor is keresek egy olyan helyet, ahonnan szerezhetek számomra megfelelőt. Az egész országban elkezdtem érdeklődni, rengeteg helyen jártam, mire rátaláltam egy olyan szakemberre, aki tudott nekem ebben segíteni. Általa kapcsolatba kerültem egy amerikai gyártóval, akiktől azóta is rendelem a lencséket” – mesélte Veronik.