Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Beleznay Endre önálló műsort kapott - Sztárlimonádé

Beleznay Endre önálló műsort kapott

Na, végre! Elindul Beleznay Endre önálló estje! Miért is szenzáció ez? A színész-humorista több mint két évtizede megkerülhetetlen alakja a stand-up műfajának, mégsem adta soha a fejét arra, hogy önálló estjével lépjen színpadra. Most is kellett a lelkesítés, a Trimedio médiacsoport vezetője, Szűcs Balázs felkérésére kel életre hamarosan a Trimedio TV csatornáján induló Na, végre! című műsor. Humorból nem lesz hiány, ez már most biztos!

“A karrierem természetes pontja lett volna, hogy induljon egy ilyen műsor, de valamiért ez idáig váratott magára. Ha rajtam múlik, még most sem készült volna el ez a műsor, de Szűcs Balázs azt gondolta, helye van ennek is a televízióban” – kezdte a Sztár Limonádénak a humorista, aki még a koronavírus-járvány első felében forgatta le az adásokat a sztárvendégekkel.

Kollégáit, régi jó barátait hívta el a műsorba

Bár kommunikációs szakemberként mindig azt tanítja, soha senki ne kérjen előre bocsánatot a műsoráért, ő most mégis szabadkozik.
“Ez egy úgynevezett próbaverzió, amivel nem vagyok maximálisan elégedett, de persze ne én döntsek, hanem a közönség, a nézők. Ha van rá igény, akkor azt megígérhetem, az első néhány adás után újra munkának látunk, és egyre jobb részeket gyártunk majd le” – vetítette előre Beleznay, akinek elég csak a vendéglistáját végigfutni, és tudható, garantált lesz a siker. Eddig tiszteletét tette a műsorban, és szórta a humorbonbonokat Gergely Robi, Maksa Zoltán, Bach Szilvia, Danics Dóra, Kerényi Miklós Máté, Kardffy Aisha és Szép Bence.
“Azokat az embereket hívtam meg, akiket ismerek, van közös kiindulópont. A vágószobában visszanézve az anyagot jöttem rá, hogy mégis csak jól sikerültek ezek a beszélgetések, a közös produkciók, jókat lehet nevetni rajtuk” – mondta.