Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Bunyós Pityu életét egy jó barátja mentette meg - Sztárlimonádé

Bunyós Pityu életét egy jó barátja mentette meg

Egy egész hónapot töltött kórházban, de megküzdött a koronavírussal Bunyós Pityu. A mulatós sztár nagyon legyengült, 12 kilót fogyott, de hála szerelme, Ilona gondoskodásának, ennek a felét már vissza is szedte. Az egykori sportoló a múlt évet a pihenésnek szentelte, hogy szilveszterkor újult erővel térjen vissza a közönsége elé, akik már nagyon hiányolták őt.

 

Szoros meccs volt, de végül kiütéssel győzte le a koronavírust Bunyós Pityu, akiért orvosai mindent megtettek, hogy meggyógyuljon. Otthon pedig családja és szerető párja, Ilona tett ki magáért.

“12 kilót fogytam, de itthon hamar visszanyertem az erőmet hála az isteni hazai kosztnak. Mint mindig, most is el vagyok kényeztetve minden jóval. Néztük a Farm VIP-it, ahol palacsintát ettek, én pedig megkívántam. Másnap sütött nekem, isteni szabolcsi lekvárral” – mesélte a Sztár Limonádénak Pityu, aki természetesen nem csak édességgel tömte a hasát, különösen figyelt az egészséges táplálkozásra.

“Imádom a halat! Készült halászlé, amit nagyon szeretek és lazac, amiben nincs szálka, szendvicsnek tökéletes. A tésztás ételek is jól mennek. Tényleg jól vagyok tartva, mindenki nagyon örült, hogy hazatérhettem, Ilona és a fiam, és persze én is” – tette hozzá.

Isten és a barátok vigyázott rá

Súlyos állapotba került, mégis felépült, ami részben a gondviselésnek és a törődésnek is köszönhető. Először nyolc napot töltött kórházban, de aztán hazaengedték.

“Ismét romlott az állapotom, és nagy szerencsémre akkor már a Rókus kórházban vizsgáltak meg. Egy nagyon jó barátom, akit a fogadott fiamnak tekintek, Jockynak a felesége, Noncsi dolgozik ott. Ő intézte el, hogy készítsenek egy CT-t a tüdőmről, és akkor derült ki, hogy baj van, nagyon rossz állapotban vagyok. Az egyik 40, a másik 25-30%-osan működött csak. Azonnal szólt a Papp professzornak, aki rögvest intézkedett, hogy felvegyen a Semmelweis klinika intenzív osztályára” – emlékezett vissza kálváriájára az énekes, aki ezután újabb nyolc napot töltött gépekre kötve, oxigént is kapott, de a lélegeztetőt sikerült elkerülnie.

“Összesen egy hónap után sikerült kikerülnöm a kórházból. Rengeteget imádkoztam, nem csak magamért, mindenkiért, aki elkapta, a családomért és a barátokért is. Én is ott maradhattam volna, hálát adok a jó Istennek és minden egészségügyi dolgozónak, aki részt vett a kezelésemben” – mondta Pityu megkönnyebbülve.

Visszanyerte erejét

A gyógyulás után mindent elkövetett azért, hogy a felépülése 100%-os legyen. A kórház után három héttel javult a véroxigén szintje, ami a fertőzés alatt nagyon alacsony, mindössze 84%-os volt.

“Sokat sétáltam a friss levegőn és lufifújással erősítettem a tüdőmet. Sportolóként elmondhatom, hogy edzésben volt, ezért végig bíztam benne, hogy nem lesz gond és visszanyerem a régi kapacitásomat” – mondja.

“Az összes fellépésemet le kellett mondanom a kórház után, egészen év végéig arra koncentráltam, hogy visszanyerjem az erőmet. Egy karácsonyi tévés felvételen kívül, egyedül a szilveszteri bulit vállaltam el, hogy a 2022-es évet újult erővel tudjam indítani.”