Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Célt kapott az Ázsia Expressztől az Alekoszt elhagyó Réka

Réka hatalmas utat járt be és itt nem „csupán” az Ázsia Expresszben megtett, tényleg elképesztő kilométerszámra gondolunk, hiszen a kétgyermekes anyuka amolyan El Caminoként is tekinthet a kalandra.

A TV2 kalandreality-jét ugyan nem sikerült megnyernie Alekosz oldalán, de egy ponton ráébredt, hogy az, amit ő várt kettejük nem rendhagyó kapcsolatától, sosem válhat valósággá. Az édesanya oroszlánként harcolt és a sikerek, illetve Kucsera Gábor hatására átkattant benne valami. Nem akart többé Alekosz oldalbordája lenni. Még javában tartott az Ázsia Expressz a TV2-n, amikor Réka egy podcastben bejelentette, minden kapcsolatot megszakított a göröggel.

„Megváltozott az életem”

Réka nyár óta munkahelyet váltott és új életet kezdett. Amióta pedig szembesült saját emberfeletti erejével és kitartásával, egyre inkább érzi, hogy mindaz, amin átment, bár fájdalmas, mégis egy új perspektívát és lehetőséget adott számára.
„Mióta hazatértünk az Ázsia Expresszben töltött hetek után, megváltozott az életem és gyakorlatilag a személyiségem is. Alekosz már nem része az életemnek, viszont egy teljesen új, az önismeret útján járó Réka igen. Folytattam a fogyókúrát és a külsőm is megváltozott. Ez pedig növelte az önbizalmamat is, ahogy az is, hogy nincs mellettem senki, aki visszahúzna” – kezdte a Sztár Limonádénak Réka, aki az igazi nagy lökést akkor kapta, amikor visszanézte önmagát a TV2 kalandreality-jében.

„Vak voltam…”

Nagyon különös és egyébként részben kellemetlen felismerés volt, amikor láttam, hogyan viselkedtem, vagyis hogyan tűrtem egy darabig némán, hogy a párom, akinek éppen támaszként kellett volna mellettem állni, menyi energiámat vette el azzal, hogy az ellenkezőjét tette. Rossz volt látni, mi felett hunytam szemet és miről hittem, hogy rendben van. Tulajdonképpen vak voltam, de Kucsera Gábor és persze a többiek felnyitották a szemem. Miközben néztem a műsort, arra is ráébredtem, hogy sokkal több erőm van, mint hittem. Jó volt látni, hogy képes vagyok erő felett küzdeni és teljesíteni” – fogalmazott a kétgyermekes édesanya, aki azóta otthagyta az iskolatitkári állását és egy élelmiszerüzletben dolgozik, ahol lépten-nyomon felismerik és gratulálnak neki.

„Sokan gratulálnak nekem”

A műsor első heteiben nem igazán éreztem, hogy bárki is felismert volna. Igaz, hogy el-elcsíptem lopott pillantásokat, de azt láttam az arcokon, hogy nem tudnak hova tenni. Aztán egy ponton túl, egyre többen szólítottak meg és gyűlni kezdtek a pozitív visszacsatolások. Sokan gratuláltak nekem és persze biztattak, hogy jó úton járok. Főleg azután, hogy hír lett a szakításunkból” – mondta lapunknak Réka, akire a műsor óta eltelt időben rengeteg férfi is felfigyelt.
Igen, kapok üzeneteket férfiaktól és sokan udvarolnak is nekem, de egyelőre nem vagyok nyitott egy új kapcsolatra. Most az a legfontosabb feladatom, hogy megtaláljam önmagam. Azt nem mondom, hogy nem esnek jól a dicsérő szavak, hiszen nyilván minden nőnek fontos, ha észreveszik a pasik. Akad olyan fickó is, aki rám írt, mióta látott a boltban és elárulta, hogy bár nem is esik útba neki az üzlet, ahol dolgozom, miattam már ott vásárol. Egyébként nem csalódtam a szerelemben, vagyis hiszek benne. Vagyis várom, hogy valaki mellett kiteljesedhessek” – nyilatkozta az anyuka, aki egy komoly életcélt is kitűzött maga elé.

Podcast csatornát indít

Rengeteget gondolkodtam azon, hogy milyen célja lehet velem a sorsnak. Végül arra jutottam, hogy dolgom lehet ezzel. Ezt az érzést erősítette a rengeteg üzenet. Ezért tervezem, hogy egy podcast csatornát indítok, ahol beszélgetni fogok majd arról, hogyan kell kilépni a ránk osztott áldozatszerepből. Egyszerűen nem hagyhatom, hogy minden, ami velem történt, az hiábavaló legyen” – jelentette ki határozottan Réka.

Fotó: TV2, Sztár Limonádé