Civilben is sok a dolga az Eldoradonak

A fiatal házaspár nem panaszkodik, inkább tele vannak tervekkel. A Sztár Limonádé most minden aktuális körülöttük lévő dologról kifaggatta őket.

– Mi újság az Eldorado háza táján?

– Szerencsére egészségesen átvészeltük a vírushelyzetet. Mint mindenkit, minket is megviselt, hogy nem állhattunk színpadra, hisz ez az életünk, de így több idő maradt másra. Alkalmazkodtunk az éppen aktuális járványhelyzeti korlátozásokhoz, ezeknek függvényében teltek a napok. Rengeteg időt töltöttünk kislányunkkal. Igaz, volt olyan időszak, amikor az udvarnál tovább nem nagyon lehetett hova menni. Közben azért voltak háttérmunkák is, például dalszerzés, klipforgatás és az utóbbi időben sok-sok szervezés.

– Akkor visszaálltatok már a régi kerékvágásba?

– Szerintem még nagyon sok idő kell mindenkinek, hogy a régi kerékvágásba visszatérjen. Nem csak nekünk előadóknak, a szervezőknek és rendezvényhelyszíneknek is nagyon nehéz volt az elmúlt időszak és még mindig rengeteg a kérdőjel, hiszen most is vannak korlátozások.

– A kis Eliza is cseperedik rendesen, mennyire nehéz elválni, amikor titeket egy-egy fellépés vagy tévéfelvétel útra szólít?

– Ebbe már szerencsére belekóstolhattunk, mivel fellépésünk is volt és tévéfelvételünk is. Eliza imádja a nagyszüleit és fordítva is így van, így ezzel nincsen gond. Talán nekünk nehezebb. Viszont most, hogy már nagyobb, sokszor mondja, fogja ő is a mikrofonját és jön, de megérti, hogy azért az éjszakázáshoz pici. Így marad az otthoni “színpadozás”. Természetesen, amikor van lehetőség, eljön fellépésre és megnéz minket.

– Civil munkáitok is vannak. Mivel foglalkoztok a mindennapokban és mennyire tudjátok összeegyeztetni a zenével a feladataitokat?

– Szandra önkormányzaton dolgozik, én pedig sofőrként, a városvezetésnél. A korlátozások miatt talán többet “lógunk” a telefonon, mint amikor egy egyszerű dátumegyeztetés volt régebben. Azért át kell beszélnünk most olyan dolgokat, amik eddig gond nélkül működtek, illetve sose képeztek kérdőjelet egy rendezvény megvalósításában. Na, meg az is rátesz egy lapáttal, hogy kibővítettük a szolgáltatásainkat. A rendezvényhangosítás és a zenei szolgáltatás mellett rendezvényszervezésben is tudunk segíteni ügyfeleinknek. Szóval, elég nehéz mindent belesűríteni a délutáni szabadidőnkbe.

– Mik a tervek még az idei nyárra?

– Rengeteg tervünk van. Szeretnénk minél többet színpadon lenni, hiszen erre várunk már nagyon régóta. Emellett készülőben van 1 új dal is, ami kicsit mélyebb hangvételű lesz, talán tőlünk szokatlan is, eddig szinte csak pörgős dalokat készítettünk. Ehhez szeretnénk forgatni majd klipet is. A nyáron még egy hetes nyaralást is beterveztünk, reméljük ezt is megvalósíthatjuk.