Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Csibész Tóth Miki nagyon ad magára: „Kétszer ugyanabban a szerelésben nem állok színpadra”

Csibész Tóth Miki egy vidám duettel került fel a Tavaszi Zsongás című válogatáslemezre. Katicával énekel, nem először és nem utoljára.

Egészen friss a lemezre kerülő duettünk, csupán néhány hete vettük fel. A „Hol van már” egy populáris dal, nem a tőlem megszokott mulatós stílus. A zenéjét Katica szerezte és a szövegét is ő írta: egy kicsit félreérthető, szerelmes dal. Május 10-én, Tatán a klubomban először szólal meg a dal élőben tőlünk” – lelkendezett a Sztár Limonádénak Miki, majd elismerte, tervben vannak a következő duettek, ráadásul Katicával közös műsorukat is hamarosan forgatni kezdik.
Májusban kezdünk forgatni: olyan vendégeket várunk, akik duetteztek már, vagy más módon párok az életben. Nagyon szeretem a műsorvezetői pozíciót is, a Sztárcsevej című talkshowban már kipróbálhattam magamat. Nem bírom a szigorú forgatókönyvet: szabadon szeretek kérdezni, reagálni a vendégem mondataira. Persze alaposan utánaolvasok a beszélgetőpartnereimnek és készülök kérdésekkel.

Csibész Tóth Miki nagyon ad a külcsínre
Miki a saját megjelenésére is sok időt fordít:
Nem tagadom: rengeteget készülök egy-egy fellépés előtt. Használok egy leheletnyi alapozót az arcomon, és heti kétszer fodrászhoz járok. Ami a ruhát illeti, kétszer ugyanabban a szerelésben nem állok színpadra. Rengeteg ruhám van, több mint a páromnak. Vannak cégek, akik támogatnak, ezen kívül egy nagyon jó tervezővel dolgozom, aki számos ötletemet megvalósította már. A védjegyem a feltűnő, csillogó, flitteres megjelenés.
És akkor az ékszerekről még nem is beszéltünk! Régi vágyam volt kisujjgyűrűt viselni. Az Ausztráliában élő nagynéném nemrég két ékszerrel is megajándékozott: a bal kezemen lévő gyűrűben 17 gyémánt és zafír van, a jobbomon pedig zafír és rubint. Egy komolyabb autó árát viselem a kezeimen a drága nagynénémnek hála. S ha már autó. Nemrég, a pályafutásom 15. évfordulójára gyönyörű szponzori autót kaptam. Azt, hogy ennyien szeretnek és tisztelnek, elsősorban a Trimediónak és Balázsnak köszönhetem. És hadd emeljem ki újra Katicát, akinek szintén hálás vagyok a közös munkáért, ami robog tovább, nem állunk meg egy percre sem!” – tette hozzá elérzékenyülve Miki.