Csonka András: Jó érzés volt egy új dolgot elkezdeni

Az Ébredj velünk! műsorvezetői

Február elején jelentkezett a Life TV vadonatúj műsora, az Ébredj velünk! A műsorvezetői székben pedig Csonka András is helyet kapott.

„Nagyon izgalmas kihívás számomra. Tizenegy éven át az RTL Klub Reggeliben vezettem műsort, ennek pont most múlt egy évtizede. Nagyon sokat köszönhetek az ottani csapatnak, imádtam, mégis akkor úgy gondoltam, többé nem akarok korán fölkelni. Persze az ember változik, a gondolatai újraélednek. Olyan azonban még nem volt soha, hogy egy új műsor indulásának én is résztvevője legyek. Jó érzés volt egy új dolgot elkezdeni. Az Ébredj velünk! számomra visszaidézi a régi reggelek hangulatát. Annyiban van talán picit nehezebb dolgunk, hogy egy kábeltelevízión kell megszerettetnünk a műsort. Igyekszünk ezért mindent megtenni, színessé varázsolni a reggeleket sok zenével, érdekes témákkal és humorral. Anitával ez nem nehéz, hiszen nem csak barátok vagyunk, hanem a Reggeliben is gyakran együtt köszöntöttük a nézőket. Hajdu Steve-vel szintén régre nyúlik az ismeretségünk, csakúgy, mint Holdampf Lindával, aki eddig a kedvenc stylistom volt. Szerettem vele együtt dolgozni, mert ő pontosan ismeri az ízlésemet, tudja, mi az, ami nekem jól áll, az egyik legjobbnak gondolom a szakmájában. És az elmúlt hetekben már műsorvezetőként is bizonyított” – mesélte lapunknak Pici, majd azt is elárulta, hogy éli meg a hajnali ébredést.

„Bevallom, a korai kelés nem egyszerű! A karantén ideje alatt hozzászoktam, hogy akár éjjel kettőig is ébren lehetek, mert másnap nem kellett sehova rohannom. Ez azóta már sokat változott, nem úgy vagyunk bezárva, mint tavaly tavasszal. Talán ez az időszak mégis abból a szempontból könnyebbé teszi, hogy jelenleg még mindig nem működhetnek a színházak. Nem kell azon aggódnom, hogy időben ágyba kerüljek, mert nincsenek rendezvények, előadások, és azokon a napokon, amikor én ébresztem a nézőket, maximálisan erre a feladatomra koncentrálhatok. Szépen kezd minden kialakulni, este megkapom az adásmenetet, áttanulmányozom, felkészülök belőle. Reggel pedig 5, legkésőbb negyed 6 körül ébredek” – mondta a színész, majd arról is faggattuk, okozott-e számára bármilyen dilemmát, hogy elvállalja a felkérést.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!