Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Czimmermann Kittiék esküvő után építkeznek

Az álomesküvő után álmaik otthona is hamarosan felépül. Czimmermann Kitti és férje maguk mögött hagyja a fővárost és apró albérletüket, Kulcson kezdenek el építkezni. A fő szempont, hogy a gyerekszobának is legyen helye, hiszen a családalapítás is a küszöbön áll.

Megvolt az esküvő, életük következő izgalmas állomásához érkeztek Czimmermann Kittiék. Az énekesnő nagymamájától örökölt házát fogják felújítani. Rengeteg munka vár rájuk, de egy cél lebeg a szemük előtt, a közös otthonteremtés.
„A jelenlegi gazdasági helyzet mellett nagy vállalás belevágni egy építkezésbe, de nem akartunk tovább várni, hiszen ki tudja, hogyan alakulnak az árak a jövőben. Azon is sokat gondolkodtunk, miként alakítsuk át a régi házat, de most már minden terv elkészült, így belevágunk” – újságolta el lapunknak az énekesnő, akitől azt is megtudtuk, neki és férjének is voltak kívánságaik az új otthont illetően.
„Egy nagy garázs az álma, mivel hobbi-autóversenyző, én viszont egy óriás gardróbot szeretnék. Mindkettő helyet fog kapni, de ami a legfontosabb, és amiben teljes egyetértés volt, hogy a gyerekszobának is alakítsunk ki helyet” – tette hozzá Kitti.

„Most úgy néz ki a ház, mintha egy múzeum lenne”

Jelenleg egy 32 négyzetméteres budapesti lakásban élnek, ahonnan hamarosan Kulcsra fognak költözni. Tágas tereket álmodtak meg maguknak, ahol az egész család és a barátok is elférnek. A házaspár ugyanis szeretné, ha egy találkozási pont lenne otthonuk, ahol gyakran összejönnek a szeretteikkel. Ezelőtt azonban sok munka vár még rájuk.
„Most úgy néz ki a ház, mintha egy múzeum lenne, nagy átalakítást kell csinálnunk. Szinte csak a főfalakat hagyjuk meg a jelenleg 120 négyzetméteres házban, amihez még 80-at hozzáépítünk, plusz a tetőtér. Már idén elkezdjük a munkát, a tetővel kezdünk, utána szépen sorban a többi. Jövőre már szeretnénk beköltözni, úgy már költséghatékonyabb és egyszerűbb lesz az építkezést befejezni” – magyarázta elképzeléseit az énekesnő.