Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Czimmermann Kittiék esküvő után építkeznek - Sztárlimonádé

Czimmermann Kittiék esküvő után építkeznek

Az álomesküvő után álmaik otthona is hamarosan felépül. Czimmermann Kitti és férje maguk mögött hagyja a fővárost és apró albérletüket, Kulcson kezdenek el építkezni. A fő szempont, hogy a gyerekszobának is legyen helye, hiszen a családalapítás is a küszöbön áll.

Megvolt az esküvő, életük következő izgalmas állomásához érkeztek Czimmermann Kittiék. Az énekesnő nagymamájától örökölt házát fogják felújítani. Rengeteg munka vár rájuk, de egy cél lebeg a szemük előtt, a közös otthonteremtés.
„A jelenlegi gazdasági helyzet mellett nagy vállalás belevágni egy építkezésbe, de nem akartunk tovább várni, hiszen ki tudja, hogyan alakulnak az árak a jövőben. Azon is sokat gondolkodtunk, miként alakítsuk át a régi házat, de most már minden terv elkészült, így belevágunk” – újságolta el lapunknak az énekesnő, akitől azt is megtudtuk, neki és férjének is voltak kívánságaik az új otthont illetően.
„Egy nagy garázs az álma, mivel hobbi-autóversenyző, én viszont egy óriás gardróbot szeretnék. Mindkettő helyet fog kapni, de ami a legfontosabb, és amiben teljes egyetértés volt, hogy a gyerekszobának is alakítsunk ki helyet” – tette hozzá Kitti.

„Most úgy néz ki a ház, mintha egy múzeum lenne”

Jelenleg egy 32 négyzetméteres budapesti lakásban élnek, ahonnan hamarosan Kulcsra fognak költözni. Tágas tereket álmodtak meg maguknak, ahol az egész család és a barátok is elférnek. A házaspár ugyanis szeretné, ha egy találkozási pont lenne otthonuk, ahol gyakran összejönnek a szeretteikkel. Ezelőtt azonban sok munka vár még rájuk.
„Most úgy néz ki a ház, mintha egy múzeum lenne, nagy átalakítást kell csinálnunk. Szinte csak a főfalakat hagyjuk meg a jelenleg 120 négyzetméteres házban, amihez még 80-at hozzáépítünk, plusz a tetőtér. Már idén elkezdjük a munkát, a tetővel kezdünk, utána szépen sorban a többi. Jövőre már szeretnénk beköltözni, úgy már költséghatékonyabb és egyszerűbb lesz az építkezést befejezni” – magyarázta elképzeléseit az énekesnő.