Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Dancing with the Stars – Hegyes Berci: Adél olyan, mint a szivacs, szívja magába a tudást

Dübörög a Dancing with the Stars, hétről hétre fantasztikus produkciókkal lepik meg a közönséget a párosok. Csobot Adél és Hegyes Berci óriási meglepetést okozott mindenki számára, a táncos sem gondolta az elején, hogy ilyen aktív lesz új partnere és ennyire könnyű vele együtt dolgozni.

Régi álom
Csobot Adél nem is titkolta, hogy régóta dédelgetett álma teljesült azzal, hogy szerepelhet a Dancing with the Starsban. A fiatal sztáranyuka ezer fokon ég, állandóan tele van energiával, két gyermeke mellett is. Az énekesnő számára nem ismeretlen a tánc világa, hiszen évekig versenytáncolt. De már rég szögre akasztotta a táncos cipőit, egészen mostanáig csak nézegette őket és álmodozott arról, hogy valóra válik álma. Így amikor megkeresték a TV2-től, hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a próbákba.
A gyönyörű énekesnő szenvedélyesnek vallja magát, Istenes Bencével való házasságában is meg tudja élni temperamentumosságát és ezt a showműsorban is láthatták a nézők. Meg is lepett mindenkit, még partnerét, Hegyes Bercit is, aki nem is gondolta, hogy ilyen szerencséje van.
– Valamiért azt gondoltam, hogy ebben az új szériában sportoló lesz a párom, így amikor megláttam belépni Adélt a táncterembe, nagyon meglepődtem – mondta Hegyes Berci. -Hatalmas a táncolni vágyása, borzasztóan gyorsan tanulja a lépéseket. Olyan, mint a szivacs, elképesztően lelkes, szívja magába a tudást. És arról még nem is beszéltem, hogy állandóan tele van energiával így nagyon könnyű vele dolgozni. Most lehetnék szerény, de mindketten kimondtuk, hogy igen, a győzelem a cél! – fogalmazott Berci az egyik élő adás után.

A zsűri is agyondicsérte őket

Mindenki már az első táncuk után agyondicsérte őket, de a közösségi oldalakon a kommentelők is imádják a párost, talán ők az egyetlenek, akiket nem kritizálnak keményen. A zsűri már az első táncuk után is szuperlatívuszokban beszélt róluk, de a tangójuk után is elhalmozták szép szavakkal őket.
„Adél maga vagy a tánc, minden mozdulatod tele van tartalommal” – mondta Juronics Tamás.
„Kiscica voltál Adél, amikor megismertünk, de Bence valamit csinál veled, mert olyan nőt hozott ki belőled…” – tette hozzá Ördög Nóra.

Facundo Arana beleszeretett Budapestbe

Újabb világsztárt csábított Budapestre a TV2, Gabriela Spanic után a Vad angyal sármos főszereplőjét, Facundo Aranát. Az argentin színész nem táncosként, hanem zsűritagként szerepelt két adás erejéig és teljesen le volt nyűgözve a táncos show színvonalától és a párosok produkciójától, fájó szívvel búcsúzott Budapesttől.
Az argentin színésznek még az álla is leesett azoktól a látványos és izgalmas koreográfiáktól, amikkel a versenyzők készültek. De ő is fellépett egy produkcióval, a Dirty Dancing egyik betétdalát adta elő a színpadon.
– Beleszerettem Budapestbe, szeretném majd a családomnak is megmutatni ezt a gyönyörű várost, biztosan visszajövök még. Fájó szívvel búcsúzom, mert az itt töltött időnek minden percét imádtam!