Demeter Zsuzsi: Olaszországban szeretnék tovább élni!

Demeter Zsuzsi határozott nő. Pár éve eldöntötte, Olaszországba szeretne költözni. S lám-lám, terve hamarosan meg is valósulhat. Erről mesélt most lapunknak az énekesnő.

 

„Mindig is a napsütés, a nyár, a mediterrán növények vonzottak – kezdte lapunknak Zsuzsi. – Folyton olajfákat, leandereket, pálmákat, citromfákat gyűjtöttem magam köré. Ráadásul igazán nyáron teljesedem ki, bontom ki szárnyaimat. Ahogy teltek az évek, ismertem meg a tájakat, fedeztem fel az új ízeket, borokat, egyre jobban vonzott a mediterrán éghajlat, természet. Idén elszántam magam a jövőmet nézve, hogy Olaszországban szeretnék tovább élni, de mindenesetre sokkal több időt tölteni ott. Ez még csak terv, de egy szépen kidolgozott terv lett belőle, hiszen már néhány hónapja elkezdtem olaszul tanulni és az olasz dalok is felkeltették az érdeklődésemet” – mondta határozottan a fiatal énekesnő.

Többen is le akarták beszélni tervéről

„Mivel a melegebb időjárást szeretem, így csakis Dél-Olaszország jöhet szóba. A jelenlegi helyzet miatt még csak interneten kutatok álmaim háza után, de tervben van egy felfedező út kettesben a kedvesemmel. Szeretünk mindent magunk csinálni, így nem riadunk vissza egy nagyobb felújítástól sem, ha arra kerülne a sor. Mindenféleképpen autentikus kőházat szeretnénk. Szeretjük a természetet, a zöld tájat, a tengert, a hegyeket, biztos vagyok benne, hogy van valahol egy hely, ami csak ránk vár” – folytatja lelkesen Zsuzsi, akitől azt is megkérdeztük, mikorra tervezik a költözést. „Én szeretnék rátalálni a házikóra 1-2 éven belül, és szép lassan felújítani, aztán majd az élet hozza, hogy mikor mehetünk, hiszen a gyerekek lassan kirepülnek, és mikor már nem köt minket ide semmi, akkor vár egy másik élet Olaszországban – mondta és elárulta, az éneklést sem szeretné ott abbahagyni. – Kaptam néhány „fülest”, hogy az én hangomat nagyon szeretnék, és a stílus, amit képviselek /táncdalok, swing…/ ott is népszerű. És itt felmerül a kérdés, hogy a férjem, hogy gondolkodik. Nos, ő nem az a könnyen kimozdítható típus, de nagyon szereti Olaszországot, a pizzát, a tésztát és nem utolsósorban engem” – nevet Zsuzsi, akit többen le akartak már beszélni tervéről, de senkinek sem sikerült.

„Én az a típus vagyok, aki mindig a céljait valósítja meg! Tervezzük a jövőt, és tanulom az olaszt! La vita é bella. I sogni sono lí per realizzarli. Az élet szép. Az álmok azért vannak, hogy megvalósítsuk őket!”