Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Dudar Feri a falujáról írt dalt – Lánya a fővárosba költözne

Dudar Feri születése óta, januárban lesz 50 éve, hogy Kislángon él. Szeretett faluját sosem cserélné le a nyüzsgő fővárosra. Kislánghoz köti a mezőgazdaság és a barátok is. Az énekes a falujáról írt dal, amely most a Trimedio válogatás CD-jére is felkerült.

Egy számomra nagyon kedves, saját dal került a lemezre, amit a faluról írtam, ahol élünk a családommal. A címe Kisláng felé. Születésem óta itt lakom, és nagyon szeretem ezt a helyet. A kislángiak pedig szívesen fogadták a dalt, ami a mi falunkról íródott” – mesélte el Dudar Feri, akit bár zenészként ismer a szélesebb közönség, gazdaként is dolgozik.
Gazdálkodom, földjeim és gépeim vannak. Engem most már a mezőgazdaság is Kislánghoz köt, nem tudnám feladni az itteni életemet. Nehezen is tudom elképzelni magam egy városi panelban, nem vonz a városi élet. Járok a fővárosba, és néha irigykedve nézem az embereket, ahogy délután kint ücsörögnek a pubok előtt, és lazítanak, de talán mégsem cserélném el a vidéki nyugalmat. Ráadásul itt falun sokkal barátságosabbak az emberek egymással, mindenki köszön a másiknak, engem is mindenki ismer ebben a 2700 fős faluban” – tette hozzá az énekes.

Lánya Budapestre költözhet

Bár közelebb áll a szívéhez a vidéki élet, nincs kizárva, hogy egyszer Budapesten is vásárol egy ingatlant.
Párszor már megfordult a fejemben, hogy jól jönne egy kis lakás, mert ha fel kell utaznom, megkönnyítené a dolgomat, de még nem vettem rá magam. A lányom viszont mindig mondogatja, hogy Pesten fog élni, így lehet, hogy mégis sort kerítünk majd egy lakásvásárlásra. Megértem, hogy vágyik a fővárosba, semmiképpen sem láncolnám Kislánghoz. Budapesten több a pénz, több a lehetőség, hagyni kell, hogy megpróbáljon érvényesülni. Én már, ha akarnám sem tudnám a gazdaság miatt elhagyni Kislángot” – magyarázta a mulatós énekes, aki a Kisláng felé című sláger mellett több nótát is írt az elmúlt időszakban.
Összegyűlt annyi dalom, hogy ősz végére kijöjjek egy új lemezzel. Lesznek rajta természetesen saját dalok és feldolgozások is. Meglepetéseket is tartogatok, de összességében el lehet mondani, hogy a tőlem jól megszokott, vidám, mulatós hanganyag lesz” – árulta el lapunknak Feri, akitől azt is megtudtuk, folyamatosan vannak ugyan koncertjei, de a tavalyi évben gyakrabban hívták.