Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Dudar Feri szüreti mulatságon forgatta új klipjét

Igazi nagy mulatsággal zárult az év vége Dudar Feri számára! A mulatós fenomén Szüreti mulatós! című dalához forgatott klipet Kislángon. A hangulat fergeteges volt, a várakozás pedig óriási, ami a klippremiert illeti.

Ez a dal egy igazán pörgős, lendületes nóta, aki meghallgatja, azt biztosan magával ragadja a hangulata. Ez a dal is arra hivatott, hogy mosolyt csaljon a hallgatóság arcára” – kezdte a Sztár Limonádénak Dudar Feri.
Szinte az egész falu hallotta a klipforgatás hírét, mindenki látni akarta a táncosokat és a kamerákat.
Az időpont adott volt, október végén zajlott a szüret, aminek köszönhetően le tudtuk forgatni a Szüreti mulatóst!, amelynek a szövegét és a zenéjét is én írtam. Nagyon jó mulatság volt, mindenki remekül érezte magát a forgatással egybekötött felvonuláson. Az esemény fényét emelte, hogy a Sweet dreams tánccsoport tagjai is táncra perdültek. Tényleg nagyon látványos volt az egész, a lányok ügyesen ropták, és még lovasok is feltűntek. Külön köszönet illeti Horváth Karolinát, aki a koreográfiát betanította a lányoknak, a klipet pedig Erőss Imre rendezte” – tudtuk meg a zenésztől.

Csak pozitívan!

A Trimedio válogatáslemezén Szép az élet című dala jelent meg az év első lapszámában, amely különösen kedves szerzeménye Dudar Feri számára.
Ez is egy teljesen saját szerzemény, aminek nincs különösebb apropója. Egyszerűen azt mondom el ebben a dalban, hogy szép az élet. Mivel én magam is pozitív személyiség vagyok, szeretek az embereknek is pozitív gondolatokat átadni. Lehetne keresni a rossz és fájó dolgokat, mert olyan is bőven akad az életben, de én azt gondolom, hogy érdemesebb a jóra koncentrálni. Az élet tele van szépségekkel, csak meg kell találni” – magyarázta az énekes, akinek első számú célja, hogy közönségét szórakoztassa és felvidítsa a fellépéseken. Dalaiban szívesen koncentrál a pozitív üzenetekre. Reméli, hogy jó kedve és életigenlése másokra is átragad. Bár Feri úgy gondolja, hogy a vidéki emberek alapvetően jó kedélyű emberek. Kislángon, ahol ő is él családjával, mindenképpen azok.