Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Édesapja tanította zenélni Gitust – Megjelent első saját lemeze

Saját albuma megjelenésével egy álom vált valóra Gitus számára. A Trimedio gondozásában került a polcokra a Jöjj velem című lemeze.

 

Sokat váratott magára az album, de megérte kivárni, mert egy igazán szórakoztató, egyedi anyagot hozott össze Gitus.
„A Covid miatt késtek a munkálatok, de végre elkészült az első lemezem. Én nagyon szeretem, a visszajelzések is jók, aminek azért is örülök nagyon, mert számomra igazán különleges nóták kerültek fel a korongra. Persze eddig is jelent már meg lemezem, de ezúttal saját dalokat énekeltem fel. A főcímet a Jöjj vissza című dal után adtam, ami különleges számomra, hiszen édesapám szerzeménye. Amikor gyerekek voltunk, sokat gitározta nekem ezt a nótát, igazán közel áll a szívemhez” – nyilatkozta a Sztár Limonádénak Gitus.

Édesapja terelte zenei útra

Nem járt zeneiskolába, mindent, amit tud édesapja tanításainak köszönheti.
„Mindig próbált minket a zene irányába terelni, és szerencsére sikerrel is járt. Nagyon jó kapcsolatom van apukámmal, a család mellett a muzsika is összeköt minket, minden támogatást megadunk egymásnak” – magyarázta az énekesnő.
„Édesapám nem az az ember, aki nagyon kimutatja az érzelmeit, de ezúttal, ha akarná sem tudná letagadni, hogy megható számára, hogy most lánya adja elő ezt a dalt” – árulta el lapunknak.

Katicától is kapott egy dalt

Igazi összmunka volt Gitus albumának az elkészítése.
„Sokan segítettek abban, hogy megszülethessen ez a lemez. Köszönetet kell, hogy mondjak a stúdiósoknak, Katicának, aki ajándékba írta nekem a Mondd, meddig még című dalt, ami nagy megtiszteltetés számomra. Végül, de nem utolsósorban hálás vagyok a Trimediónak, hogy hisz bennem és ennek a lemeznek a kiadásával támogatja a karrieremet. Sőt, már a következő kiadvány előkészületei is elkezdődtek, nem állunk meg a munkával” – emelte ki Gitus, akitől megtudtuk azt is, hogy a legnépszerűbb mulatós slágerek feldolgozását is felénekelte az új lemezre.