Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Élete értelmének írt slágert Sasa

A legnagyobb öröm számára, ha a közönséget szórakoztathatja. Sasa a leginkább dalaiban tudja kifejezni érzéseit, egy számára igazán fontos nóta került most fel a Trimedio kiadó válogatáslemezére. Nem kérek mást én című dalát szerelemből írta.

Fodor Sándor, azaz Sasa egészen pici kora óta a zene szerelmese. 12 éves volt, amikor édesapjától megkapta az első tangóharmonikáját. Mint mondja, a zenéléssel nem a népszerűséget szeretné megszerezni, hanem minél szélesebb körben eljuttatni mondanivalóját az emberekhez. Nem kérek én mást című dalát is szívből írta.
Ezt a dalt életem értelmének írtam 2020-ban, aki 26 hónapos kisfiam édesanyja lett azóta. Én dalban sokkal jobban ki tudom magam fejezni az érzelmeimmel kapcsolatban, itt is ez történt” – árulta el a Sztár Limonádénak a zenész, aki viszonylag korán, már 14 évesen zenekarban játszott. Igaz, akkor nem tangóharmonikásként, hanem basszusgitárosként.

Hagyatéki nótát írt

Sasa egymás után írja a dalokat, fontos számára, hogy sajt szerzeményekkel lepje meg a közönséget.
2024 év elején fogom bemutatni legújabb dalomat, a hagyatéki nótát, ami egy vicces, ámde mégis komoly helyzetet dolgoz fel a maga módján. Egy gazdag ember nem szeretné, ha az örökösök vitatkoznának a hagyaték szétosztásán halála után, ezért még életében elkölti az összes vagyonát” – árulta el a zenész, és terveiről is megosztott néhány gondolatot.
Rengeteg félkész és készülőben lévő dal van még a tarsolyomban, tehát 2024 az alkotás éve lesz, valamint szeretném elkészíteni első hivatalos videoklippemet is” – tette hozzá Sasa, aki ígéri, a közönség a 2024-es évben sem marad zene és tánc nélkül.

Exhibicionistának tartja magát

Már több zenekart is alapított, sokat játszott belföldön és külföldön, jelenlegi csapata a Sasa Music formáció.
Több mint 10 éves együttes, és így dolgozunk a kezdetektől. Remélhetőleg, a közönségünk legnagyobb örömére” – tette hozzá Sasa, akinek gyerekkora óta a zene a mindennapjai része, muzsikál, énekel és zenét, szöveget ír.