Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ferenczi Jani, a sztárkaliber nagypapa – Unokája kíséri a fellépésekre

Ferenczi Jani feleségének tett szerelmi vallomása, a Maradj velem című dal. A népszerű énekes szerette volna dallamokba szőve megvallani párjának az iránta érzett mély szerelmét. A kísérlet olyannyira jól sikerült, hogy Ferencziné teljesen le van nyűgözve a daltól, olyannyira, hogy elsőre el sem hitte, hogy neki íródott.

Öröm számomra egy ilyen nívóval rendelkező lemezen szerepelni. A nótát a feleségemnek írtam, és azt a címet kapta, hogy Maradj velem. Nincs semmi mögöttes tartalma, nem csaltam meg a szerelmem, egyszerűen csak emléket akartam állítani a köztünk lévő tűznek. Egy szerelmi vallomás ez a dal, részemről. A párom nagyon örült neki, szinte hitetlenkedve fogadta, hogy egy sláger róla szól” – kezdte beszámolóját Ferenczi Jani, akit S. Nagy István kért fel a Veszteni tudni kell című dalának megírására.
A legelső dalom, a Jöjj közel sikere után bemutattak S. Nagy Istvánnak. Zenélgettem neki, egyszer csak azt mondta, szeretné, ha csinálnék egy lemezt. Mikor végeztem az albummal, elvittem neki, épp egy kaszinóban volt. Bemutatott mindenkinek, jól szórakoztunk, de veszített. Amikor kijöttünk mondta, hogy írjam meg a dalt: Veszteni tudni kell. Így született meg az a dal. S. Nagy Istvánnak íródott, az este emlékére.”

Papa a sztár!

A zenész kisunokája, Zsombor igencsak kacsintgat a rivaldafény irányába. Minden fellépésre elkíséri a nagypapáját, még a tévébe is.
Az egész család örömködve fogadta az új dalt is, ahogy az eddigieket. Van egy nagy fiam és egy nagy lányom, valamint öt unokám. Az unokáim imádják a zenéimet, most már a legkisebb is megismeri a papa hangját a dalokban. A 11 éves Zsombika nagyon éli ezt a világot. Olyannyira, hogy el is szokott kísérni a fellépésekre. Nemsokára lesz egy televíziós fellépésem, oda is jöhet velem, elkértük az iskolából. Bízom benne, hogy megmarad ez a fajta lendület és lelkesedés benne és átveszi majd tőlem a stafétabotot. A többiek – két lány és három fiú – közül a kislányokat is érdekli ez a világ, nagyon szeretik a zeném. Az is megeshet idővel, hogy csinálunk egy családi zenekart. A lányom is tehetséges énekes, régen énekelt velem bulikban és esküvőkön, de már elengedte ezt a hivatását” – mondta a zenész.
Sok esküvőt átzenéltem, de mind közül arra vagyok a legbüszkébb, hogy a világ- és Európa-bajnok úszó, Cseh Laci esküvőjén is én húzhattam a talp alá valót. Amire szintén nagyon büszke vagyok, hogy Komár Laci nem egy bulimon ott volt. Készült rólunk közös fotó is. Hatalmas élmény volt.”