Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Forró nyári szerelemről énekel Lagzi Laci

Izgalmas szerelmi történetet énekel meg Lagzi Laci a Valentin napi válogatáslemezen. A dal szilveszterkor óriási sikerrel debütált, az előadónak pedig nagy tervei vannak a különleges szerzeménnyel.

Lagzi Laci szerint a történet görögös, noha a dalszövegben nem szerepel, a Görög szerelem címet adta a nótának.
A Zenebutikon debütált év végén, tehát még nagyon friss a dolog. Akinek eddig mutattam, mindenkinek nagyon tetszett, és szerintem is az eddigi legjobb dal” – nyilatkozta a Sztár Limonádénak az énekes, aki Sőregi Levi dalszövegére írta a dalt.
Én szeretem a pörgős, mulatós ritmust, ez annál egy picit lassabb, de nekem nagyon tetszik. A szövege a szerelemről szól, nekem egy görög nyaralást idézett meg, amikor a fiú beleszeret egy lányba, aki nem viszonozza az érzelmeket” – magyarázta az énekes.

 

Görög szerelem, görög falu
Nagy favorit a dal az előadó repertoárjában, éppen ezért tervei is vannak vele.
Sokan nem tudják, de Balatonon van egy gyönyörű görög kis falu, ott szeretnék klipet forgatni a számhoz, ami bízom benne, hogy hamarosan nagy sláger lesz. Szerintem igazán fülbemászó. Még pár hónapot várni kell, hogy kicsit jobb idő legyen, aztán elkészítjük a videoklipet is, amihez már most rengeteg ötletem van. Ennek a dalnak igazi története van, nem lesz nehéz jó videót forgatni hozzá” – árulta el.