Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Gáspár Zsolti: Én nem műsorvezető vagyok, hanem szórakoztató showman!

Gáspár Zsolti még most is alig hiszi el, hogy olyan nagyágyúkkal dolgozhat, mint Demcsák Zsuzsa és Till Attila. Korábban a televízió előtt ülve csodálta a TV2 két nagy sztárját, most pedig nem csak megismerhette őket, de együtt vezetnek műsort. A nógrádi showman imádta a Város vs Vidék forgatását, ahol nem is tagadja, rengeteget tanult Tillától. Gáspár Zsolti a Sztár Limonádénak arról is mesélt, hogy most akkor Város vagy Vidék.

Gáspár Győzőhöz fordul segítségért
Zsolti nagyon hálás ismert testvérének, hogy elindította, biztatta a televíziózás útján. Már akkor vonzotta ez az egész, amikor Győzikének és családjának mindennapjait nézte otthon. De még most sem hiszi el, hogy neki is sikerült ebben a nehéz világban érvényesülni.
– Amikor néztem a testvéreméket a tévében, még meg sem fordult a fejemben, hogy egyszer én is szerepelek majd egy műsorban – mesélte lapunknak a Város vs Vidék műsorvezetője. – Most pedig már megint lehetőséget kaptam a TV2-től, ami végtelenül boldoggá tesz. Tényleg olyan ez, mint egy álom! Nemrég fejeződött be a Város vs Vidék forgatása, ahol még kimondani is elképesztő: Tillával dolgoztam. Na ő egy igazi nagyágyú, odaadsz neki 40 oldalt, elolvassa kétszer és simán visszamondja, hát ő egy zseni, nem is kétség. És emellett végtelenül kedves is, bármiben kérem a segítségét, számíthatok rá. Tényleg bármiben! De természetesen, ha úgy volt, van, Győzit is felhívom, hogy mit gondol, mi a véleménye. A családban rajta kívül nem sokan örülnek a televíziós szereplésemnek, de ez van.

Nincs város vidék nélkül
Augusztus 8-ám debütált az eredetileg finn formátum, a Város vs Vidék, amiben háromfős csapatok versenyeznek egymással. A triók nemcsak tudásukat, hanem bátorságukat, ügyességüket és erejüket is bizonyíthatják az adások során. Különböző versenyszámokban mérkőznek meg egymással: kvíz, ügyességi és gyorsasági feladat, amik mindig a másik fél hétköznapjaival, szokásaival, életmódjával kapcsolatosak. A nyertes csapat 1 millió, 3 millió, vagy a főnyeremény esetén 10 millió forinttal gazdagabban térhet haza. A háromfős városi, illetve vidéki csapatokban családtagok, baráti társaságok és kollégák is összemérhették tudásukat, rátermettségüket. Versenyzett a Nagy Ő három csinos szereplője, Exatlon-versenyzők is, és a Sztárban Sztár leszek felfedezettjei is.
– Jaj, rengeteget nevettünk a forgatásokon, még táncoltam is – folytatta Zsolti. – Egyébként itt is kiderült, hogy bár számomra csak a vidék létezik, de a város nélkül az sem létezik. Kiegészítik egymást. Hol lenne a vidék a fejlett város nélkül, valamelyik nap például 43 évesen először utaztam villamossal, elbűvölten figyeltem a síneket, honnan hová vezet. De ez fordítva is igaz, a városiak pedig hol lennének a mi általunk termesztett zöldségek, gyümölcsök nélkül, a hízóink, teheneink nélkül. Egyébként nekem élni is jobb vidéken, szeretek kiruccanni Budapestre, de amikor hazaérek, megszáll a nyugalom, és ezért a karrierért sosem adnám fel a gazdálkodást.

Demcsák Zsuzsával összejárnak családilag
Időközben már forgatják a Farm VIP újabb évadát, ahol a műsorvezetők személye nem változik.
– Pontosabban én a gazda vagyok, Zsuzsa a műsorvezető. Nem is szeretem, ha azt mondják rám, hogy műsorvezető vagyok. Én inkább szórakoztató ember vagyok. Zsuzsa pedig vérprofi, tőle is igyekszem tanulni, nem csak a szakmát, hanem például Tillával olvasni tanítanak. Zsuzsa egyébként még mindig nagyon különleges, nem csak gyönyörű szép a bulája, de okos, művelt és még humora is van. Már összeismerkedett a két család, kijönnek a feleségemmel is és a gyerekek is bírják. Szóval rengeteget ad nekem a televíziózás, többek közt ezt is! – mesélte Zsolti lapunknak.