Gréta Singer: Szerepet kapott egy műsorban

Gréta Singer

„Nemrég szerepeltem a Drága Családom – Az Emilio Família című Tv műsorban. Kedves kollégám, Lotters Krisztián vitt el a filmforgatásra szereplőnek. Különösen izgalmas volt, mivel spontán szituációkat vettek fel. Nem volt előre megtanult szöveg vagy tervezett koreográfia. Egy étterem szolgáltatta a helyszínt és díszletet, ahol jó hangulatú karaoke-partiba csöppentem, éppen Vivike énekelt” – kezdte lapunknak a gyönyörű énekesnő.

„A műsor készítőivel könnyű volt együtt dolgozni, profizmusuk lenyűgözött, önfeledt szórakozást, őszinte beszélgetéseket kaptak lencsevégre. Az est fénypontjaként Emílio felkért táncolni. A helyszín a színes discofénnyel fantasztikus, fergeteges táncparketté változott. A család a kedvességével, szeretetével örökre a szívembe zárta magát” – mesélte Gréta, akinek az elmúlt időszak is munkával telt.

„Az idei, tavaszi videoklip forgatások is tele voltak meglepetéssel. Egyik alkalommal vidéken, a klipfelvétel közben le kellett állnunk, mert a helyi lakosok körém gyűltek. Voltak, akik házi készítésű süteményeket is hoztak és autogramot kértek. Megható volt a szeretetteljes fogadtatás, a nap végén megvendégelték az egész stábot. Csodálatos érzés volt átélni ezt a határtalan szeretetet, szembesülni azzal, hogy a mai világhelyzetben is fennmarad a kedvesség, szeretet, emberség, empátia, vidámság” – áradozott a Trimedio felfedezettje.