Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hamza Gianni: Ezerrel teperek, hogy visszahódítsam a feleségemet!

Az énekes nagyon nehéz helyzetben van, mert imádott felesége elköltözött tőle. Gianni tisztában van vele, hogy elszúrta, de bízik benne, hogy kap még egy esélyt szerelmétől. A dal is, amivel a válogatásalbumon szerepel azért született, hogy párja megbocsájtson neki és újra tudják kezdeni.

 

Hamza Giannit és feleségét a Covid hozta össze

Nem is tagadja, hogy párjával mindig is viharos volt a kapcsolatuk, de eddig meg tudták beszélni a gondokat. Most viszont úgy néz ki, nagyot hibázott az énekes, mert azt hallotta: felesége már beadta a válókeresetet.
A koronavírus hozott össze bennünket 3 és fél éve – mesélte nagyot sóhajtva Hamza Gianni. – A fiamtól hallottam róla először, mert ő a fodrásza. És egyszer amikor jött hozzám, mondta, hogy a szép néni vágta le a haját. Hát gondoltam, már nekem is meg kell néznem ezt a szép nénit. Rákerestem Facebook-on, levelezni kezdtünk. Nagyon szimpatikus volt, randit kértem, de akkor már Covid-járvány volt, nyolcig haza kellett érni, szóval a randi után egyszerűen nála ragadtam. Nagyon szép időszak volt, egymásba szerettünk, össze is házasodtunk. Én szeretem a szép hölgyeket, mindig meg is nézem őket és sajnos volt olyan, hogy buktam is. Ezt a párom nehezen viselte, de akkor még megbocsájtott. Most megint hibáztam, tudom jól, voltak anyagi gondok is, elköltözött a párom. Nem akarok válni, bízom benne, hogy vissza tudom hódítani, ezerrel teperek! Addig is a zenébe menekülök, nagy terveim vannak!”

Zenekart szervez
Az énekes mindig fontosnak tartotta, hogy időről időre meg kell újulni. Erre törekszik ő is.
A Szeress könnyedén című dalt neki írtam, ezzel szerepelek az albumon és leszek majd vele a Koktél Mónikával című műsorban, akkor majd felhívom, hátha megenyhül a szíve. Zeneileg most azon vagyok, hogy kicsit stílust válok, modernebb lesz a hangzásvilág is. Ráadásul már beszéltem több zenésszel, úgy néz ki, lesz egy jó zekekarom és akkor teljesen élő műsort tudok majd adni, mert az élő zenének teljesen más a hatása!”