Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Hatalmas feladat előtt áll Miki és Niki

Új tervekkel vágnak neki az új évnek Karacs Mikiék, akik a magánéletükben is nagyon boldogok, hiszen már másfél éves elmúlt kisfiuk, a kis Nimród.

„Októberben indult útjára a Jampi Randevú című műsorunk hetedik évada a megszokott lendülettel, friss dalokkal és új vendégeinkkel – kezdte Niki kérdésünkre. – Az idei évben nagyon sok közös együttműködés született más előadókkal, ami egy új műsor keretein belül fog majd bemutatkozni a Zenebutik csatornán NeonParty címmel. Jelenleg hatalmas feladat előtt állunk, ugyanis készül Mészáros Árpád Zsolt saját kulturális, zenei műsora, melyben elég nagy szerepet vállaltunk fel” – tette hozzá Miki.
„Karácsonyi kisfilmünk december 6-tól lesz elérhető a közösségi médiában, imádjuk ezt az ünnepet, így nem hagyhatjuk ki idén, hogy meglepjük a kedves közönségünket, igazi karácsonyi zenei csemege lesz, ígérjük” – mondták Nikiék, akiknek a magánéletük is csupa boldogság.
„Kicsi Nimród már másfél éves múlt, hatalmas boldogság az életünkben, mindig mosolyog és imádja az embereket, igazi csibész kisfiú” – büszkélkedtek a fiatal szülők.
„Folyamatosan születnek az új dalok mind nekünk, mind a fiataloknak, akikkel együtt dolgozunk. A dalokat, mint mindig fantasztikus zenész barátainkkal álmodjuk meg, Herr Zoltán Dongóval, Merena Attilával és Pál Zoltánnal és Mészáros Árpival. Tervezünk a Lelkünkből dallamok szólnak című kiadványnak folytatást, mind a lemeznek mind a műsornak hatalmas sikere volt, így szeretnénk a jövőben is új előadókkal és fiatalokkal együttműködni.”