Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Havi 5 milliót szexizik össze – Molnár Anikó nem szégyenkezik az OnlyFans miatt

Bejött a biznisz! Molnár Anikó büszkén vállalja, hogy testével keresi meg a kenyérre valót. Elmondása szerint, amióta regisztrált erotikus tartalmakat kínáló OnlyFans oldalra, nincsenek anyagi gondjai. Csak azt bánja, hogy nem vágott bele korábban.

Sokan féltették, ő mégis lubickol a sikerben. Molnár Anikó már hónapok óta árulja szexi képeit az OnlyFans oldalon, ahol bárki tölthet fel magáról erotikus tartalmú fotót vagy videót, ami után szép summát lehet keresni. Egy előfizető 15 dollárt, vagyis ötezer forint csenget ki a szexiző villalakó feltöltött tartalmaiért. Ám, ha ennél többet akar, mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Anikó van, hogy havi 5 milliót is megkeres.
Nagyon jók a számok, csak azt bánom, hogy nem fogtam bele előbb” – mondta el a Sztár Limonádénak Anikó, aki azt is hozzátette, a milliókból adóznia kell, ki kell fizetnie a kollégáit és még a portál is zsebre teszi a maga 20 százalékát.
Rengeteg levelet kapok, alig győzök rá válaszolni. Szerencse, hogy a háttérmunkában óriási segítségem van, két informatikussal dolgozom együtt, ők segítettek regisztrálni is az oldalra, ami nem olyan egyszerű, mert bonyolult jogi háttere van a dolognak” – egészítette ki. Az informatikusokon kívül egy fotóssal is együtt dolgozik, akivel rendszeresen készítenek új tartalmakat. Anikó időről időre új fehérneműkre és kiegészítőkre is beruház. Mint mondja, az üzletnek szüksége van arra, hogy egy kis pénzt visszaforgasson, így tud fejlődni.

Anikó szerint az emberek álszentek

Az egykori villalakó azt mondja, sokan ítélkeznek fölötte, főleg nők, amit ő furcsáll, hiszen meglátása szerint sosem árult zsákbamacskát.
Többször szerepeltem férfi magazinok címlapján, a Való Világ villában éjjel-nappal nézhették, ahogy zuhanyozok, akkor nem zavart senkit. Most, hogy jó pénzt keresek vele, sokan felhördülnek. Eddig sem játszottam a Teréz anyát, nem értem, miért botránkoznak meg egyesek. Úgy viselkedik a fél ország, mintha világ életükben szalvétával fogták volna meg… Nem pornózom, szexi képeket és videókat töltök fel magamról. De lehet, hogy később többet is megmutatok magamból” – mondta el véleményét.

Nem csak anyagilag jár jól az OnlyFans-szel, rengeteg pozitív visszajelzést kap, ami őt is megerősíti abban, hogy vállalja önmagát. Egy 47 éves, kétgyermekes édesanya levele például nagyon meghatotta.
Azzal, hogy 40 felett megmutattam a testem, önbizalmat adtam neki. Tévedés, hogy csak a 20 évesek mutathatják meg magukat, nem csak a tökéletes külső létezik. Nekem 20, 30, 40, 50 éves férfiak is írnak, 60 fölött talán nem is. És nem mindenki ágyba akar bújni velem. Összességében nagyon jók a visszajelzések, addig fogom ezt csinálni, amíg van rá igény. Akár 60 éves koromig, én nyitott vagyok” – mondta Anikó a Sztár Limonádénak.

Csalók élnek vissza a fotóival
A csalók azonban belerondítottak a volt villalakó üzletébe. Több képét letöltötték, és ingyen elérhetővé tették, ami súlyos milliókba kerül neki. Nem hagyja annyiban az ügyet, a rendőrségtől kért segítséget az ellopott szexi fotók ügyében.
A napokban megtudtam, hogy különböző torrentoldalakon jogszerűtlenül közzétették a fizetős tartalmaimat. Az ügyben feljelentést tettem, hiszen legálisan végzem ezt a munkát, adózom utána, így ez lopásnak minősül. A NAV nyomoz az ügyben, vizsgálat folyik, remélem a legjobbakat” – árulta el Anikó.

Fotó: RTL Klub, TV2, Instagram