Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
HR Laci saját dalokkal hódítja meg a közönséget – Kőművesből lett énekes - Sztárlimonádé

HR Laci saját dalokkal hódítja meg a közönséget – Kőművesből lett énekes

Építkezéseken dolgozik, kőművesként keresi a kenyerét, de énekesként szeretné beteljesíteni az álmait. Saját albumon dolgozik, amin feldolgozások helyett kizárólag saját dalok lesznek hallhatók.

 

„Régebben hobbiszinten zenéltem csak, komolyabban négy éve foglalkozom a muzsikálással. Egy jó barátom unszolására hagytam abba a haknizást, és kezdtem saját dalokat írni. Most Katicával találkoztam, és az ő segítségével kaptam lehetőséget a Trimediónál. Megfogadtam, hogy az albumon, amin dolgozom, kizárólag saját szerzemények lesznek. Szeretném, ha a nóták engem tükröznének” – árulta el lapunknak HR Laci, akit először a Muzsika TV-n, Didi műsorában láthatott a közönség.

Kőművesként keresi a kenyerét

A feltörekvő énekes célja, hogy zenéjével örömet okozzon.
„Imádom szórakoztatni az embereket, a zene a mindenem, amióta az eszemet tudom. Egyelőre pénzt sem keresek vele, inkább csak befektetek. Keményen fogok dolgozni azért, hogy egyszer a hobbim lehessen a hivatásom, amiből meg is élhetek. Most az építőiparban dolgozom, amit nem szégyellek. Édesapám és a nagyapám is kőművesek voltak. Szegény családból származom, és eljött az én életemben is az az idő, amikor választanom kellett. Az építőipart választottam, amiből a mai napig tisztességesen megélek” – tudtuk meg Lacitól, de hamar kiderült az is, hogy nem csak polgári foglalkozását, a zene szeretetét is az ősöktől örökölte.
„Nagyapám hobbizenész volt, ő tangóharmonikázott, édesapám már komolyabban ért a muzsikához, ő szintetizátoron játszik. Szabolcsban sokat jártam vele fellépni, nagyon szerették őt. Ha van olyan fellépés, még a mai napig elmegyünk együtt zenélni, édesapám a példaképem, felnézek rá” – tette hozzá.

Több hangszeren is játszik

HR Laci nyolc évesen kezdett el hegedülni, de a szolfézs nem ment neki, ezért abbahagyta a tanulást. Ami a zeneiskolát illeti.
„Inkább otthon próbálgattam a hangszereket. Autodidakta módon tanultam meg zongorázni és gitározni, ha meghallgatok egy számot egyszer vagy kétszer, vissza tudom játszani” – nyilatkozta a Sztár Limonádénak az énekes, aki már 4-5 dalt is megírt az új lemezre, és hamarosan hallható lesz az első önálló albuma.