Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Ismét fogyókúrába kezdett Gáspár Győző, 17 kilótól szeretne megszabadulni! - Sztárlimonádé

Ismét fogyókúrába kezdett Gáspár Győző, 17 kilótól szeretne megszabadulni!

Gáspár Győző reméli, hogy nemsokára teljesen beindul az élet, és elkezdődhetnek a koncertek a Romantic zenekarral. A showman igyekszik addigra formába lendülni, az elmúlt hónapokban ugyanis felszaladt rá 17 kiló plusz kiló, ezért szigorú diétába kezdett.

Heteken át követhettük a Gáspár család mindennapjait a Life TV, Van életünk című napi realityjében.

„Nagyon élveztük a műsort. Kicsit nosztalgikus volt a forgatás, hiszen 15 évig ezt csináltuk, úgyhogy hamar visszajöttek az emlékek. A nézők is szerettek minket, szinte csak pozitív visszajelzéseket kaptunk” – kezdte Győző.

A műsor vége óta a showman mindennapjai újra unalmasabban telnek.

„Most nincsenek munkáink, úgyhogy leginkább itthon vagyunk. Elvagyok, de jó lenne, ha ennyi idő után már ismét beindulna az élet, és elkezdhetnénk dolgozni. A Romantic-kal nagyon várjuk, hogy újra színpadon állhassunk. Próbálgatunk, de amíg nincs arról információnk, hogy mikor kezdhetünk ismét fellépni, nem visszük túlzásba, hiszen a próbaterem bérlését és a zenészeket is ki kell fizetni” – mondta Győzike lapunknak még májusi lapzártánk előtt.

A valóságshow-hős addig is szeretné magát újra formába hozni, mert az utóbbi időben felszaladt rá néhány plusz kiló.

„A BeleValóVilág vezetése alatt 102 kilóról 89-re sikerült fogynom. Azóta viszont újra visszaszedtem jó pár kilót. 112 vagyok, teljesen kiakadtam emiatt, nagyon nem tetszik az, amit a tükörben látok. Újra elkezdtem a diétát, amit még Aureliótól tanultam. Egyik nap fehérje napot tartok, aztán csak víznapot. Vasárnap van a szemét napom, olyankor mindent eszem, amit megkívánok. Nehezen indul be, de eddig mindig sikeres volt ez az étrend, remélem most is beválik. A cél, hogy minél előbb sikerüljön leadnom 17 kilót” – magyarázta a Gáspár család feje.

A teljes cikk a júniusi lapszámunkban olvasható!