Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ismét fogyókúrába kezdett Gáspár Győző, 17 kilótól szeretne megszabadulni!

Gáspár Győző reméli, hogy nemsokára teljesen beindul az élet, és elkezdődhetnek a koncertek a Romantic zenekarral. A showman igyekszik addigra formába lendülni, az elmúlt hónapokban ugyanis felszaladt rá 17 kiló plusz kiló, ezért szigorú diétába kezdett.

Heteken át követhettük a Gáspár család mindennapjait a Life TV, Van életünk című napi realityjében.

„Nagyon élveztük a műsort. Kicsit nosztalgikus volt a forgatás, hiszen 15 évig ezt csináltuk, úgyhogy hamar visszajöttek az emlékek. A nézők is szerettek minket, szinte csak pozitív visszajelzéseket kaptunk” – kezdte Győző.

A műsor vége óta a showman mindennapjai újra unalmasabban telnek.

„Most nincsenek munkáink, úgyhogy leginkább itthon vagyunk. Elvagyok, de jó lenne, ha ennyi idő után már ismét beindulna az élet, és elkezdhetnénk dolgozni. A Romantic-kal nagyon várjuk, hogy újra színpadon állhassunk. Próbálgatunk, de amíg nincs arról információnk, hogy mikor kezdhetünk ismét fellépni, nem visszük túlzásba, hiszen a próbaterem bérlését és a zenészeket is ki kell fizetni” – mondta Győzike lapunknak még májusi lapzártánk előtt.

A valóságshow-hős addig is szeretné magát újra formába hozni, mert az utóbbi időben felszaladt rá néhány plusz kiló.

„A BeleValóVilág vezetése alatt 102 kilóról 89-re sikerült fogynom. Azóta viszont újra visszaszedtem jó pár kilót. 112 vagyok, teljesen kiakadtam emiatt, nagyon nem tetszik az, amit a tükörben látok. Újra elkezdtem a diétát, amit még Aureliótól tanultam. Egyik nap fehérje napot tartok, aztán csak víznapot. Vasárnap van a szemét napom, olyankor mindent eszem, amit megkívánok. Nehezen indul be, de eddig mindig sikeres volt ez az étrend, remélem most is beválik. A cél, hogy minél előbb sikerüljön leadnom 17 kilót” – magyarázta a Gáspár család feje.

A teljes cikk a júniusi lapszámunkban olvasható!