Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Jáger Gyula: Ez volt életünk legszebb két hete! – Kanadai turnéra indult

Nemrég érkeztek haza párjával, Ildivel Kanadából és a Sztár Limonádénak részletesen beszámoltak élményeikről. Gyuszi azt mondja, ott kint minden teljesen más, és hamarosan vissza is térnek, mert annyi szeretetet kaptak, amiért örökre hálásak lesznek.

 

– Milyen apropóból utaztatok Kanadába?
Halloween partykat tartottunk Kanadában. Már igazság szerint szeptemberben kiutazhattunk volna nyárzáró koncertezni, de itthon is annyi felkérésünk volt, hogy október végén találtunk csak szabad időpontokat.

– Mennyi időt töltöttetek kint és hogy éreztétek magatokat?
Két hetet töltöttünk kint és egyszerűen fantasztikus volt. Négy koncertet tartottunk a két hétvégén összesen. Azt hiszem, hogy önmagáért beszél, hogy voltak olyanok is, akik 800km-t utaztak, hogy újra láthassanak. 5. alkalommal utaztam Kanadába turnéra, de elmondhatom, hogy ez az alkalom érintett meg a legjobban. Ildi először jött velem, így az egész olyan volt, mint egy különleges nyaralás. Az USA, Kanada teljesen más világ, nem hiába a show-business hazája. Mindent el tudnak adni, legyen az egy egyszerű sültkrumpli, vagy egy koncert, egy a fontos: a közönség, a fogyasztó maximálisan ki legyen szolgálva. Nagyon értik a dolgukat, sokat lehetne tőlük tanulni. Arról nem is beszélve, hogy olyan technikai feltételeket tudnak biztosítani, amit itthon csak a nagykoncerteken. Amit észrevettem, hogy minden minőségi, még a legolcsóbb boltokban is. Az emberek kedvesek, segítőkészek. A határőr, amikor megérkeztünk, miután feltette a kötelező kérdéseket, a YouTube videóinkat hallgatta. Mondta, hogy az egyik helyszínre el is jön a feleségével. Azt hiszem, életünk egyik legszebb két hetét töltöttük kint Ildivel.

– Tudtatok pihenésre is időt szánni?
Hajaj, de még mennyit! Laci (a kinti menedzserem) és Ibolya, a felesége a csillagot is lehozta nekünk az égről. Amit látni, érezni, ízlelni lehetett Kanadából ennyi idő alatt, azt mi mind kiélvezhettük maximálisan. Tomi (a hangtechnikus) és kedvese, Timi ugyanígy voltak velünk, éppen ezért a búcsú nagyon szomorúra sikeredett. Amíg élek hálás leszek nekik ezért a csodálatos két hétért.

– Hogyan fogadott az ottani közönség?
A közönség fogadtatása szintén nagyon jó volt. Voltak, akik egyik koncertről a másikra követtek minket, pedig 400km volt mondjuk a két hely között. Koncert után a beszélgetésnél, fényképezkedésnél a sálamat, kabátomat meg szerették volna venni ereklyeként (mosolyog). Mit is mondhatnék? Hálásan köszönöm mindenkinek, aki részese volt ennek a csodának.

– Visszatértek majd?
Mindenképpen! Már most tervezzük a következő, (valószínűleg hosszabb) alkalmat. Tegnap értünk haza és 9 óra a repülőút, de ha lehetne, már holnap visszamennék. Az jó Isten mindig a tenyerén hordozott, ezért nem tudom elégszer megköszönni, amit tőle kaptam, és kíváncsian várom a titokzatos jövőt. Szoktam mondani, a jó után jön a még jobb! Így legyen! (nevet)