Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Jakab Cintia Olaszországban koncertezett – Először szállt repülőre és fürdött a tengerben

Hatalmas megtiszteltetés érte Jakab Cintiát. Szicíliába kapott meghívást, ahol az olaszoknak rendezett Gulyás fesztiválon énekelhetett talpig magyarban. Az énekesnőt imádta a közönség, rögtön meg is hívták a következő évi bulira is. Cintiával tartott a férje, így második nászútjukként tekintettek a kiruccanásra.

Meglepte a meghívás, de nagyon megtisztelőnek érezte, hogy Olaszországban az ő műsorával szeretnének ízelítőt adni a helyieknek a magyar kultúrából.
Rengeteg élményben volt részünk, hiszen mind a ketten először voltunk Olaszországban, először repültünk és első alkalommal láttunk tengert, amiben meg is fürödtünk. Nagyon sok élményben volt részünk ezen a „nyaraláson”, fantasztikus volt. Rengeteg helyen jártunk, igyekeztünk minél többet látni az egészből. Palermoban szálltunk meg, ami szintén lenyűgöző volt. Béreltünk arra a hétre autót, hogy ne legyen gond az utazással sem. Minden nap találtunk magunknak különböző programokat” – árulta el a részleteket Cintia.

Olasz tudását is bevetette az énekesnő

Operettel és mulatóssal szórakoztatta a közönséget.
Igazi magyaros ruhában, mind a két nap más-más viseletben, más dalokkal és fergeteges műsorral kápráztattam el őket. Annak ellenére, hogy a többség olasz volt, velem együtt mulattak és táncoltak. Megmutattam nekik, hogyan is mulat a magyar. Rengetegen fotózkodtak velem, dicsértek és kérték, hogy még többet és többet énekeljek, marasztaltak. A kis olasz tudásommal is beszélgettem velük. Annyira jól sikerült az egész, hogy már jövő őszre meghívtak fellépni erre a csodálatos fesztiválra” – nyilatkozta lapunknak az énekesnő, akinek egy örök élmény marad ez az utazás.
Ha minden jól megy, ígéretemnek eleget teszek, és a következő, 2024-es castelbuonoi Gulyás fesztiválon is részt veszek és szórakoztatom a drága olasz közönségemet is” – árulta el az énekesnő, akit legközelebb is biztosan tárt karokkal fogadnak az olaszok.