Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Jolly Amerikában telepedne le nyugdíjas éveire

Tarcsi Zoltán Jolly és kedvese, Szuperák Barbara számára a kaland, a feltöltődés hónapja volt a február. Csaknem egy hónapot töltött a zenészpár Amerikában, ahonnan lebarnulva és felejthetetlen élményekkel tértek haza.

A Sztár Limonádé exkluzív betekintést nyert Jolly és Barbi álomnyaralásába.
Közel egy hónapot töltöttünk Amerikában, többek között Miamiban és Phoenixben is időztünk” – kezdte az élménybeszámolót a mulatós zenész. „Többnyire barátoknál laktunk: nem is engedték volna, hogy szállodába menjünk. A magyar vendégszeretet Amerikában is érvényes.”
Jolly elismerte, nem volt egyszerű megszervezniük ezt a hosszú utat: ehhez kellett igazítaniuk fellépéseiket, és minden ügyintézést előre le kellett bonyolítaniuk. Ami nem okozott nekik sok fejtörést, az az volt, hogy imádott kutyusuk, Badzsó hol töltse nélkülük azt a néhány hetet:
A kutyánkra Barbi nagymamája, Mamika vigyázott: tudjuk, hogy nála a legjobb kezekben volt!” – emelte ki Jolly.

Valentin-nap és szülinap a tengerentúlon
A zenészpárost a tengerentúlon érte a Valentin-nap és Barbi 25. születésnapját is kint ünnepelték.
Valentin-napon egy óceánjáró hajóval beutaztuk a környéket, a Bahamákra is eljutottunk, ami régi vágyunk volt: itt malacokkal fürödhettünk, ami óriási élmény volt. Szelíd jószágok voltak, de azért vigyázni kellett, nehogy etetés közben megharapjanak minket. Szerencsére sikerült fotózkodnunk is velük, ami nem volt egyszerű, mert nagyon mocorogtak, pár pillanatig maradtak csak ölben” – idézte fel jókedvűen Jolly.
Barbi születésnapja alkalmából pedig egy másik bakancslistás tételt pipálhattak ki:
Idén eldöntöttük, hogy tárgyi ajándékok helyett élményekkel lepjük meg egymást. A párom születésnapján ezért ellátogattunk az orlandói Disneylandbe. Nehéz szavakkal leírni, hogy milyen fantasztikus élmény volt, ezt át kell élni” – lelkendezett Jolly.
De a kintlétünk alatt ellátogattunk még egy krokodilfarmra is, ahol idomárok mutattak be trükköket: etették a vadakat, és a szájukba dugták a fejüket.

Nem bírták zenélés nélkül a nyaralásukon sem
Kimaxoltuk az utazást, ettük a jó amerikai ételeket, rengetek élménnyel gazdagodtunk. Nagyon hálásak vagyunk a kinti barátainknak a vendégszeretetükért, amit igyekeztünk is viszonozni. Az arizonai barátainknál az egyikük születésnapját például alaposan megünnepeltük: felléptünk, énekeltünk a párommal: a barátunk egész családja kint él, ezért nagyon büszke volt, hogy magyarországi fellépők voltak a buliján.


Nyugdíjas évek a tengerentúlon
Jolly és Barbi évek óta visszajárnak már Amerikába, s kicsit kacérkodnak a gondolattal, hogy kétlaki életet éljenek.
Amíg ennyi a felkérés Magyarországon, addig semmiképpen sem költöznénk ki. De mi a jég hátán is megélünk: persze, Amerikában kevesebb fellépésre lenne igény, de feltalálnám magam, biztosan könnyen találnék más munkát is. Idősebb koromban el tudnám képzelni, hogy az év felét – a melegebb hónapokat – Magyarországon töltsük, a másik felét pedig például Floridában, ahol sosincs tél.”