Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Jolly: Mindent megteszünk a másikért! - Sztárlimonádé

Jolly: Mindent megteszünk a másikért!

Az énekes és gyönyörű párja, Szuperák Barbara együtt szálltak versenybe a TV2 Farm VIP című kaland-reality-jében. Az izgalmas próbatételbe azért is vágtak bele, mert gyerekkoruknak köszönhetően egyiküktől sem áll olyan messze a nomád élet.

 

Jollynak nem volt újkeletű a falusi életforma, de a műsorban még több olyan praktikát sajátított el, amit beépíthet a hétköznapokba.

„Mi azért is vállaltuk el ezt a műsort, mert mindkettőnkhöz közel áll a nomád élet – mondta a Sztár Limonádénak Jolly. – Én például gyermekkoromban nagyon sokat voltam a családommal olyan hétvégéken, amikor sátraztunk, bográcsban főztünk, és állatokkal voltunk körülvéve, így már kiskoromban megismerkedtem ezzel a fajta élettel. Ennek ellenére nehéz volt megszokni a csendet, hiszen mi a folyton nyüzsgő városhoz vagyunk szokva. Az is biztos, hogy a Farm VIP-nek számos plusz hozadéka van, például kedvesemmel, Barbival eldöntöttük, hogy mostantól jobban figyelünk az egészséges táplálkozásra, hiszen a vetélkedő keretein belül olyan ételeket ehetünk, amiket eddig még nem próbáltunk, így ezeket be fogjuk építeni a mindennapjainkba.”

„Fordított életet élek”

A mulatós sztárnak igazi kihívás volt áttérni a korán kelésre, hiszen munkájából kifolyólag este kell a legjobb formáját nyújtania a színpadon.

„Ha az én életemet nézzük, az életritmusomat, akkor fordított életet élek, hiszen akik hétről hétre fellépni járnak az éjszakába, ők általában nappal alszanak és este, éjjel dolgoznak – folytatta az énekes. – Itt egy teljesen más fajta életet kellett megszoknom, hajnalban kelni, dolgozni, és este lefeküdni hulla fáradtan. Ebben a műsorban nekünk kell a saját ételünket megtermelni, elkészíteni, gondozni és etetni az állatokat és még sorolhatnám hány munkafolyamatból áll a farmon élni.”

„Harcolnunk kell egymásért”

Jolly szerint párként belevágni, de mégis egyénileg versenyezni a műsorban nem biztos, hogy könnyebb, mint szólóban bizonyítani.

„A fizikai és mentális megpróbáltatáson túl, ami még nagy feladatnak bizonyult, hogy párként kellett beilleszkednünk egy társaságba. Sokan gondolják, hogy ez könnyebb, de én azt gondolom talán nehezebb, mint abszolút egyénileg versenyezni, hiszen bár ott vagyunk egymásnak kedvesemmel, Barbival, mint lelkitámaszok, de mivel párként fogtunk bele, viszont mi is egyéni küzdelmet folytattunk, így fennállt a veszélye, hogy szét fognak minket robbantani. Természetesen az olyan feladatok, amiben harcolnunk kellett egymásért nem jelentettek gondot, mi egyébként is mindent megteszünk a másikért, így nem csoda, hogy azt vártuk a műsortól, hogy megerősíti a kapcsolatunkat.”

„Reméltük, hogy franciaágyban tudunk aludni”

Az énekes és párja, Barbi az eddigi megszokott komfort elvesztésétől féltek a legjobban.

„Mielőtt bekerültünk a műsorba, természetesen a higiéniai tényezők is megfordultak a fejünkben, hogy nem tudunk majd normálisan tisztálkodni, vagy hogy a mellékhelység majd kint lesz az udvaron, és búcsút mondhatunk az angol WC-nek, a gáztűzhelynek, azaz a megszokott komfortos eszközök nem állnak majd rendelkezésünkre, de azt azért reméltük, hogy franciaágyban tudunk aludni.”

A műsor több szempontból is próbatétel volt a pár számára, hiszen a verseny alatt nem tudtak koncertet adni, és a barátokkal és a családdal sem tudták tartani a kapcsolatot.

„Egy kalandként éltem meg, hiszen ez egy kihívás volt, hogy hogyan tudok alkalmazkodni a falusi környezethez, hogyan tudok ebben a környezetben a szerelmemmel élni, reggel ébresztő nélkül felkelni. Nem beszélve arról, hogy egy időre nem találkoztam a barátaimmal, és a fellépések is elmaradtak. Az is biztos, hogy mi a városhoz és a színpadhoz vagyunk szokva, így én nem tudnám elképzelni az életünket távol a fővárostól, de előfordulhat, hogy a nyugdíjas éveimben már más lesz a véleményem.”