Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Joseph Martin dalát egy szerelmi traumája ihlette

A Csak szeress nagyon és az Elmondom az egész világnak című slágerek előadója, Joseph Martin is felkerült a Sztár Limonádé új Aranyalbumára. Legújabb dala, a Jöjj vissza már nálunk debütál, melyet az érzelmes énekes egy szerelmi traumája és vágyódása ihletett.

A zenész családból származó Joseph Martin nagypapája klarinétos volt, ám a billentyűs hangszerekhez való viszonyát, édesapjától örökölhette, aki tangóharmonikázott.
„9 éves korom óta foglalkozom zenével. Zenész családból származom, nagyapám és édesapám is zenével foglalkozott. Nagyapám klarinétos volt, édesapám harmonikázott, nagy valószínűséggel innen eredt a billentyűs hangszerek iránti szeretetem” – mondta számunkra a zenész, aki a Csak szeress nagyon című dalával vált igazán ismertté.
„2007-től folyamatosan foglalkozom dal- és dalszövegírással, csak mindig elmaradt a nagy áttörés. 2008-ban elvesztettem édesapámat. Aztán, mintha mindig fogták volna a gyeplőt, hogy >>állj meg, majd később<<. Na, de hála a jó Istennek, eljött az idő és örülök, hogy felkerülhetett a dalom az Aranyalbumra.”

Gyerekkori álmát valósítja meg
Hamarosan megjelenik első saját albuma, amivel egy régen vágyott álom válik valóra.
„Nemrégiben fejeztem be az első albumom munkálatait, úgyhogy remélem, hogy az elkövetkezendő hónapokban sikerül megvalósítani a gyermekkori álmom és megjelenhet az első saját lemezem. Minden dal rólam szól, az érzéseimből táplálkozik, az első szólamtól az utolsóig. A csalódások, a boldog pillanatok, szerelmek, veszteségek. Minden, ami az életemet formálta megjelenik a zenéimben, egy egész albumon át. Hihetetlenül boldog vagyok” – mondta lapunknak Joseph Martin.