Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Joseph Martin: Mindig is arra vágytam, hogy szeressenek!

Ahogy már megszokhattuk a népszerű énekestől, mindegy, hogy év vége, év közepe, vagy év eleje van, tele van tervekkel. Mégis most Joseph Martin kijelentette: 2024-re nagyon sok terve, vágya van, olyan sok, hogy egy regény is kitelne belőlük.

„Erre a dalra a nem táncos lábak is beindulnak”

A Kérlek nagyon szeress című nótát évekkel ezelőtt írta, de úgy érzi, most jött el az ideje ennek a szerzeménynek.

Még ősszel elő is vettem a fiókból, azonnal stúdióba is került, hogy majd a műsoromban is hallható legyen, de annyit elárulhatok, hogy még ezen és a régebbi ismert dalokon kívül sok új dalt hallhatnak majd tőlem a kedves tévénézők, rajongók. Azért ezt választottam, mert újdonság és mert nagyon tetszik benne a szóló, amivel megszínezte harmonikaművész barátom, Marosi Zoltán, amit ezúton is nagyon köszönök neki. Ez a nóta is, mint a többi, érzelmes, mondhatni egy love story és tempóban pedig pörgősebb, amire beindulnak a táncos és a nem táncos lábak is” – mesélte a fiatal énekes, aki aztán megfogalmazta, miért fontos neki, hogy sikeres legyen.

Mindig is arra vágytam, hogy szeressenek, nem csak egy pillanatra, hanem az örökkévalóságig és ezt többször is hangsúlyozom dalaimban, dalszövegeimben. Az életben ez az egyik legfontosabb dolog szerintem, ha szeretsz és ha a másik fél is ugyanazt az érzést viszonozza, akkor mindened megvan ahhoz, hogy értelme legyen az életnek!”


„Tervek vannak, de ember tervez és Isten végez!”

Az mindenesetre biztos, mert már leforgatták, hogy idén debütál a műsora.

Nagyon várom már a pillanatot, hogy lemenjen az első adás a műsoromból a Zenebutikon – mondta Martin. – Aztán szeretném szép lassan befejezni a 2. nagy albumomat és kiadni az év folyamán, több új klipet is szeretnék kihozni. Remélem, vagyis nagyon bízom benne, hogy nem fogok unatkozni és sok felkérésem, koncertem lesz ebben az évben, sok helyen szeretnék találkozni rajongókkal, szórakoztatni a kedves közönséget dalaimmal határon innen és túl, tehát bátorítom a rendezvényszervezőket, hívjanak!”

Martin első nagy rajongója édesapja volt, nagy bánata, hogy már nem érte meg a sikereit.

Nagyon szép sikereket értem el eddig, amire őszintén nagyon büszke is vagyok: platinalemez, több aranylemez, saját műsorom fog indulni és még sorolhatnám, csak egyet sajnálok, hogy mindezeket édesapám nem láthatja, hallhatja, de tudom, lát odafentről, büszke rám, hisz ő volt az első, aki mindig mondogatta, mutasd meg a tehetségedet fiam az embereknek és meglátod boldog, sikeres ember leszel! Igaza lett! Minden szabadidőmet a családommal, feleségemmel és a kislányommal szeretném tölteni, látni ahogy felnő és apaként mindent megadni neki, ez a legfőbb vágyam. Szakmai téren pedig a vágyam, hogy belopjam magam az emberek szívébe, ismerjék, szeressék, dúdolják a dalaimat. Csak egészséget kérek a jó Istentől, hogy mindezeket meg tudjam valósítani!”