Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Joseph Martin romantikus alkat, gyakran meglepi szíve választottját

Egy újabb lírikus remekművel bővítette repertoárját Joseph Martin. A Sztár Limonádénak mesélt a szerzemény születéséről, és még azt is elárulta, hogy a hétköznapokban is romantikus alkat, szereti meglepni szíve választottját.

A dal címe Gyönyörű érzés. Sok mindent elárul szerintem a cím anélkül, hogy meghallgatnánk a dalt. Egy újabb nagyon romantikus, lírikus dal született és gőzerővel dolgozom egy ideje a második Joseph Martin albumon. Szeretem magamból kiírni az érzelmeket és ezt el is szeretném dúdolni az embereknek, a rajongóimnak, hisz az életben ez a legfontosabb úgy érzem, hogy szeressünk és szeressenek” – fogalmazott lapunknak a dalszerző-énekes, akinek ahogy minden alkalommal, most is zongorázás közben jött az ihlet.
Úgy érzem, nagyon szépre sikeredett ez az új alkotás. Bízom benne, hogy tetszeni fog a rajongóimnak is, nem szeretnék csalódást okozni nekik. Nagyon gyorsan sikerült felvenni a dalt a stúdióban, minden egyes gondolatot, érzést megéltem abban a pillanatban is, jó visszaemlékezni” – árulta el a szerző.

Mindig kikéri felesége véleményét

Nem csak a dalokat írja szíve választottjához, de a véleményét is rendszeresen kikéri. Az énekesnek fontos a visszajelzés, kedvese szavára pedig nagyon ad.
Először mindig a feleségem véleményét szeretem kikérni, hisz szakmabeli, zenetanár. Fontos számomra, hogy mi az első benyomása a dalról, szerencsémre a múltkor is azt nyilatkozta, hogy nagyon jó slágerek fognak felkerülni a második albumra. Szerinte be fognak indulni a nem táncos lábak is, és egy másik oldalamat fogom megmutatni. Remélem, ez így is lesz” – tette hozzá Joseph Martin, aki zenei téren mindenevő, minden stílust szeret és hallgat, de legközelebb a szívéhez kiskora óta a lírikus dalok állnak.
Az ilyen típusú szerzeményeknek van mondanivalója. Mindenki volt és lesz szerelmes, mindenki csalódik, satöbbi. Visszagondolva gyerekkoromban otthon a szüleim is hasonló zenéket hallgattak, többek között Zámbó Jimmyt vagy Demjén Ferencet. Úgy érzem, nagyon romantikus alkat vagyok, de a feleségem erről többet tudna mesélni. Elég gyakran szoktam meglepni” – árulta el.