Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Joseph Martin: Volt egy kis félelem bennem, hogy fogok helytállni apaként!

Joseph Martin egyre több Zenebutik nézőnek ismerős lehet, hiszen nemrég debütált első önálló, zenés műsora. Az énekes boldog, hogy egyre több pozitív visszajelzést kap. Most bemutatja olvasóinknak gyönyörű kis családját is.

– Sokan tudhatják, hogy nemrég született egy gyönyörű gyermeked. Milyen az élet apukaként?
Olyan, mintha csak ma született volna a kis angyalkánk, de már betöltötte a 1,5 évet, nagyon repül az idő. Az elején volt egy kis félelem bennem bevallom, hogy mi lesz most, hogy hogy fogok helytállni apaként stb., de meglepően jól sikerült és elárulom, a legügyesebb apa elismerést kaptam a páromtól, gondolom azért, mert nem maradtam ki a pelenkázásból, beszálltam én is buliba. (nevet) Tehát viccet félretéve, élvezem minden percét, pillanatát az apaságnak, elég egy mosoly, egy simogatás, egy puszi a kislányomtól és én már el is olvadtam, leírhatatlan ez az érzés.

– Hogyan fogadja a családod, párod, amikor akár napokra elszakadsz otthonról a zene miatt?
A családom mindenben mellettem áll és támogat, hogy az életben elérjem azt, amit szeretnék és ez nagy erőt ad számomra és elmondhatom azt is, hogy nagyon szerencsés vagyok, mivel a párommal egy húron pendülünk, ő is szakmabeli és nagyon átérzi a dolgokat, és 100 százalék támogat, hogy azt csináljam, amit a legjobban szeretek és elérjem a célomat, megvalósítsam az álmaimat, amit ezúton is nagyon köszönök neki. Nagyon fantasztikus és jóleső, felemelő érzés együtt megélni a sikereket.

– Nemrég debütált új műsorod a Zenebutikon. Milyen visszajelzéseket kaptál?
Még nagyon friss nyilatkozni, mivel nemrég debütált a Szeress nagyon zenés tévéműsorom, de elmondhatom, hála a jó Istennek, eddig nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a barátaimtól, rajongóimtól, akik nagyon szeretik a műsort. Már előre kérdezik, mikor lesz a második évad: mondom várjatok egy picit, még le sem ment az első, hova siettek úgy… Nagyon jó érzés magamat minden szombat este a tévé képernyőjén látni, akik követnek, azok tudják, hogy minden héten szombaton 19:30-kor van a premieradás, vasárnap pedig 19:00-kor jön az ismétlés, aki lemaradt róla, tehát érdemes velünk tartani, a romantikából sosincs hiány.

– Mindezek mellett gondoltatok már arra, hogy bővüljön a család?
Volt felhozva a téma, hogy legyen kis tesója a lányomnak, de a feleségemmel egyelőre úgy döntöttünk, várunk még vele egy kicsit. Egyedüli gyerek vagyok a szüleimnek, és tudom, milyen testvér nélkül felnőni, emiatt nagyon szeretnék még egy gyereket legalább, de ezt majd a jövő eldönti, hogy jöjjön még egyszer vagy akár többször is hozzánk a gólya vagy sem.

– Milyen terveid vannak az idei évre?
Az idei évre nagyon sok tervem van, remélem sikerül mind megvalósítani. A legfőbb vágyam az, amit már többször is hangoztattam, hogy belopjam magam az emberek szívébe és hogy kedveljék-dúdolják a dalaimat. Szeretnék minden szabadidőt a családommal, a kislányommal tölteni, az nem kérdés, kirándulni velük, valamint szeretném befejezni a 2. Joseph Martin albumot és kiadni legkésőbb az év végéig, új klipekkel-dalokkal akarok kedveskedni idén is, szeretnék nagyon sok koncerthelyszínen találkozni a rajongóimmal, tehát várom a felkeresést. Az eseményszervezőknek üzenem, keressenek, hívjanak bátran, ha igénylik a saját, önálló zenés műsorom. De addig is mindenki vigyázzon magára, hatalmas ölelésem.