Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Kaly Roland: Sokkal több van bennem, mint amit gondolnak - Sztárlimonádé

Kaly Roland: Sokkal több van bennem, mint amit gondolnak

Tavalyi kiesése után sem hátrált meg, Kaly Roland egy év felkészülés után visszatért a Sztárban Sztár leszek! színpadára, a zsűri pedig felállva tapsolt produkciója hallatán. A fiatal tehetséget még Majka is elismerte, aki a korábbi részekben “langyos limonédának” nevezte, majd hazaküldte a versenyzőt. Olvasóink számára sem lehet ismeretlen Roland.

 

Nem adta fel álmait, és újra jelentkezett a versenybe Kaly Roland, és milyen jól tette, mert ismét lenyűgözte a mestereket. A cél ezúttal az élő show.
„Szeretem a műsor tematikáját és nem utolsó sorban a kihívásokat. És hát ha egy célt kitűzök magam elé, azt általában így vagy úgy, de szeretem elérni. A tavaly történtek csak felerősítették bennem azt, hogy igen is megmutassam, hogy sokkal több van bennem, mint amit gondolnak. Ezzel a dühöngő erővel, ami felébredt bennem, újra nekiláttam a Sztárban Sztár leszek!-nek” – nyilatkozta a Sztár Limonádénak Roland, és bevallotta, nem estek jól Majka szavai tavalyi kiesésekor.
„Furcsán érintett még akkor frissen Majka döntése, csak úgy kavarogtak bennem az érzések, de egy kis idő elteltével túlléptem rajta. Még így, a tavaly történtek után is szívesen dolgozok Majkával, mert ha valakitől, akkor tőle bőven lehet tanulni a szakmával kapcsolatban” – tette hozzá.

Édesapja tanította meg a zene szeretetére

Nem csak csak Majkától, édesapjától is sokat tanul Roland, akit Kaly néven ismer a közönség, Erdélyben az egyik legnépszerűbb mulatós sztár.
„Az egész zene szeretete apától ered. Ha ő nem zenél és én nem ebben növök fel, akkor valószínűleg nem úgy alakul az életem, ahogyan most. Mindig mindent megbeszélünk, ellát folyamatosan tanácsokkal és hát együtt örülünk az elért sikereknek” – árulta el lapunknak a fiatal énekes, és megtudtuk azt is, hogy komoly színpadi rutinnal rendelkezik, Erdélyben népszerű előadónak számít.
„Most már több mint két éve működtetünk egy úgynevezett formációt kollégámmal, aminek a neve KáeR ft. Kapriccio. KáeR az az én színpadi nevem, a Kapriccio meg a kollégámé, akit Rendi Sándornak hívnak. Erdély-szerte már elég ismert és sikeres ez a formáció hála Istennek. Az idén nyáron szinte egy szabad hétvégénk sem volt, annyi megkeresésnek kellet eleget tegyünk, ebben voltak magas színvonalú fesztiválok és városnapok is” – mondta el.
Rolandnak nagy tervei vannak a jövőben, a zene első helyen szerepel az életében.
„Szeretnék ismert és sikeres lenni a zenei világban. Szeretném, ha sok emberhez szólhatnék és szeretném sokaknak átadni azt, ami bennem van, és ezáltal inspirálni vagy jó kedvre deríteni a közönségem. Nagyon nehéz a Sztárban Sztár leszek! idei évadja, nagyon sok a tehetséges előadó, úgyhogy nem lesz könnyű dolgom. Szeretnék úgy teljesíteni, mint még soha máskor” – nyilatkozta.


Tilla szerint nem fogynak ki a tehetségekből

A Sztárban Sztár leszek! hazánkban sosem látott formátumban keresztezi a tehetségkutatók és a népszerű átváltozó-show elemeit. Ezúttal civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket. Aki mind hangban, mind megjelenésben tökéletesen hozza az ikonikus külföldi és hazai előadókat, elnyerheti a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet. A műsor első szakaszában az előválogatók és a középdöntő várja a nézőket, az élő adások alkalmával pedig a 12 döntős sorsának alakulását követhetik figyelemmel hétről-hétre.
Till Attila az idei évadban is izgatottan várja a versenyt, ő is évről évre keresi kitartóan az újabb egyéniségeit a műsornak.
„A Sztárban Sztár leszek!-ből is ez már a harmadik évad, és mindig az a lényeg, hogy új szereplők jönnek, és kik azok, akik a színpadon vannak. Most is a 14 éves tinitől kezdve egészen az idősebb korosztályig sokan jelentkeztek, közülük 12-en ott is lesznek az élő showkban. Nagyon erős a brigád. A Sztárban Sztár leszek!-ben nem az a lényeg, hogy profi énekes vagy profi színész vagy-e már, hanem az, hogy milyen vagy a színpadon. Eddig is óriási felfedezéseink voltak, és hála Istennek ez most folytatódni fog. Most is lesznek olyan versenyzők, akikre az egész ország rá fog csodálkozni, hogy vannak még ilyen tehetséges emberek” – magyarázta a műsor állandó házigazdája, Tilla.